Urmează noi surprize la Lidl pentru meșteri și pasionații de proiecte DIY

07.10.2021
Urmează noi surprize la Lidl pentru meșteri și pasionații de proiecte DIY

Lidl, unul dintre cele mai mari lanțuri de retail din România, pregătește, săptămâna viitoare, noi surprize pentru meșteri și pasionații de proiecte „do it yourself” (DIY). Compania aduce din nou multe scule electrice, unelte și accesorii.

Un telemetru cu laser, marca Parkside, va fi disponibil la prețul de aproape 90 de lei. Dispozitivul oferă două moduri: măsurare individuală pentru determinarea distanței și măsurare permanentă pentru controlul distanței. Precizia este de +/- 2 mm. Dispozitivul poate fi folosit pentru distanțe de până la 20 de metri.

Interesantă este, de asemenea, nivela flexibilă pe care o va vinde compania. Aceasta are șase elemente mobile care se pot utiliza în locurile greu accesibile și costă 30 de lei.

Pentru lucrul afară va fi disponibil un prelungitor Parkside care are prizele și butonul On/Off acoperite cu capace. Dispozitivul beneficiază de rating IP44 pentru rezistență la praf și apă. Prelungitorul are cablu cu lungime de 2 metri și va costa 50 de lei. Vor fi disponibile versiuni cu trei și șase prize.

Unealtă utilă pentru debitarea materialelor, de luni la Lidl

Lidl va vinde, de asemenea, un prelungitor SilverCrest din aluminiu, cu cablu de 1,5 metri. Modelul acesta are șase prize și va costa, de asemenea, 50 de lei. Acest produs va beneficia de garanție de 3 ani.

Tot începând de luni, 11 octombrie, vor fi disponibile și unelte mai complexe. Un fierăstrău circular cu masă, cu putere de 2.000 W, va costa 619 lei. Dispozitivul poate fi folosit pentru tăieri exacte în lemn, PAL, plăci de mobilă melaminate sau plastic. Unealta oferă două viteze reglabile ale pânzei, pentru ajustarea optimă în funcție de material.

Fierăstrăul are cablu de alimentare cu lungime de 3 metri și vine cu mai multe accesorii.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Produse din oferta actuală Lidl, inclusiv două pliabile, care atrag atenția

Produse auto, electronice și pentru casă, disponibile cu reduceri la Dedeman

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult