iStyle a deschis al doilea magazin „Apple Premium Partner” în mall-ul Băneasa

19.06.2023
iStyle a deschis al doilea magazin

iStyle își extinde portofoliul de magazine Apple Premium Partner Store în România. Anterior, lanțul de magazine a deschis primul Premium Partner Store AFI Cotroceni în urmă cu două luni, iar de pe 17 iunie, al doilea a fost deschis în Băneasa Shopping City. Noul magazin Apple Premium Partner Store al iStyle are o suprafață de 230 metri pătrați și promite că numărul de produse expuse este acum triplu față de cele pe care le avea pe rafturi înainte de renovare.

Noul Apple Premium Partner Store de la iStyle este cel mai mare de până acum

Investiția în noul magazin s-a ridicat la 1 milion de euro, iar aceasta a implicat extinderea spațiului, realizarea unui nou design, cu mobilier nou, mai multe produse disponibile pentru a fi experimentate pe loc, și specialiști disponibili pentru a asigura o experiență de cumpărături similară cu cea dintr-un Apple Store.

„Suntem bucuroși să putem anunța că ne îndeplinim promisiunea și deschidem, în decurs de doar câteva luni, cel de-al doilea magazin iSTYLE deținător al statutului de Apple Premium Partner. Totul este la superlativ! Utilizatorii Apple din România se vor bucura de o suprafață mai mare, mai multe produse expuse simultan, mai mulți specialiști de vânzări, service și sesiuni de training direct în magazin, așa cum există în toate locațiile Apple din lume. Ne așteptăm la aceleași reacții pozitive din partea iubitorilor brandului precum în cazul evenimentului de lansare din AFI Cotroceni. În acest sens, am pregătit o ofertă care să acopere cât mai multe dorințe și nevoi venite din partea clienților și partenerilor noștri”, a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE România, Bulgaria și Țările Adriatice.

istyle apple premium partner store baneasa 1

Un magazin Premium Partner are design-ul apropiat de cel al magazinelor Apple, realizat cu ajutorul companiei (furnizorii mobilierului sunt aceiași cu care lucrează Apple). Întregul magazin va putea funcționa fără o casă de marcat fizică, întrucât vânzarea poate fi realizată direct la angajații care sunt prezenți în magazin. De asemenea, produsele sunt disponibile imediat, putând fi testate pe loc, iar perioada de service poate fi redusă, unele probleme putând fi rezolvate chiar în aceeași zi, precum înlocuirea ecranului sau bateriei.

iStyle a înregistrat o cifră de afaceri de 111,5 milioane de euro în 2022 în România, o creștere de 39% față de 2021.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult