Sofia Vicoveanca invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

05.05.2022
Sofia Vicoveanca invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca este invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA de sâmbătă, 7 mai, începând cu orele 19.00.

Sofia Vicoveanca – care s-a născut într-o localitate de lângă Cernăuți (astăzi în Ucraina), fiind unul dintre cei patru copii ai familiei de negustori Gheorghe și Veronica Fusa – a povestit despre cum l-a cunoscut pe tatăl ei la 7 ani după ce s-a întors din război.

De asemenea, a povestit și despre cum sunt sărbătorile pentru ea, despre experiența e care a trait-o în Kenya și despre faptul ca este ‘’măritată cu Facebook-ul’’.

Urmărește interviul integral cu Sofia Vicoveanca, sâmbătă, 7 mai, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Adrian Artene publică în presa naţională din 1996. Este dublu licenţiat în Jurnalism şi Drept, a absolvit şi două mastere în Teologie şi Ştiinţe Penale. Este autorul cărţii” Mafia Statală”, dar şi a volumelor de poezii” Iubirile pentru care a plâns şi Dumnezeu” şi ”Punctuaţia iubirii”.

Este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti şi, totodată, al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Deţine numeroase premii pentru presă de investigaţie, dar şi premii literare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult