Adobe lansează Photoshop Camera, o aplicaţie de captură capabilă să aplice în timp real efecte de procesare Photoshop

05.11.2019
Adobe lansează Photoshop Camera, o aplicaţie de captură capabilă să aplice în timp real efecte de procesare Photoshop

Disponibilă deja pentru testare, Photoshop Camera integrează filtre de procesare a imaginii bazate pe tehnologii AI, care pot fi aplicate în timp real pozelor obţinute folosind camera foto a telefonului mobil.

Potrivit dezvoltatorului, Photoshop Camera elimină nevoia aplicării manuale a efectelor de imagine disponibile în suita Adobe Photoshop, aplicând în timp real aceste modificări încă de la apăsarea butonului declanşator. Cât despre nenumăratele aplicaţii cu funcţionalitate similară, disponibile deja în Play Store, Adobe argumentează că soluţia propusă are la bază platforma Sensei AI şi pune la dispoziţie filtre Photoshop avansate, precum dynamic range şi tonality, aplicabile în timp real la acelaşi nivel de calitate obţinut cu aplicaţia dedicată.

Lăsând flexibilitate deplină pentru modificare ulterioară, fiecare poză este salvată alături de o copie originală fără ajustări preaplicate.

Încă nepublicată în magazinul Google Play, aplicaţia Photoshop Camera poate fi obţinută în versiune de testare direct de pe site-ul photoshopcamera.com, Adobe permiţând în această etapă doar un număr limitat de instalări.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult