Antivirusul Microsoft Defender este disponibil în versiune de Android, dar nu pentru toată lumea

31.08.2020
Antivirusul Microsoft Defender este disponibil în versiune de Android, dar nu pentru toată lumea

Antivirusul Microsoft Defender este disponibil pentru Android și poate fi descărcart din magazinul virtual oficial Google Play Store.

Deocamdată, aplicația este în faza de preview și este disponibilă doar pentru utilizatorii enterprise care dețin o licență validă Microsoft 365 E5. Aceasta costă 53,70 euro de utilizator/lună și combină aplicații de productivitate cu capacități de securitate, conformitate, voce și analiză.

Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) promite să protejeze utilizatorii de viruși, aplicații dăunătoare și site-uri periculoase. În ceea ce privește filtrul web, nu știm, deocamdată, cum funcționează. Este posibil să fie folosite servere VPN.

La fel ca Google Play Protect, Defender scanează toate apk-urile instalate pe dispozitivele mobile.

Microsoft Defender, un antivirus de top pe platforma Windows 10

Platforma dezvoltată de Microsoft a devenit o soluție de securitate de top în ultimii ani. În cel mai recent test al organizației germane AV-TEST, Defeneder a primit – în versiunea 4.18 – punctaj maxim, soluția fiind inclusă în categoria Top Product.

Antivirusul a fost testat în sistemul de operare Windows 10, cu setările implicite.

Sursa: AV-TEST 

CITEȘTE ȘI:

Dacă ai acest telefon, șansele să găsești iubire online sunt minime

Cum a încercat un rus să compromită sistemele informatice ale unei fabrici Tesla

Primul benchmark cu Surface Duo. Cât de performant este telefonul cu două ecrane de la Microsoft

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult