Curând vei putea alege și emoji-uri pentru etichetarea discuțiilor Group Chat pe WhatsApp

24.09.2021
Curând vei putea alege și emoji-uri pentru etichetarea discuțiilor Group Chat pe WhatsApp

WhatsApp testează o nouă funcție care va permite utilizatorilor să creeze noi icon-uri personalizare pentru etichetarea discuțiilor Group Chat, putând apela inclusiv la animații emoji.

Noul editor de icon-uri reprezentă o evoluție majoră pentru platforma de mesagerie. Anterior, etichetarea sesiunilor Group Chat se putea face doar prin selectarea unei imagini statice, cum ar fi o poză obținută cu camera selfie.

Introdusă astăzi pentru versiunea Test Flight a clientului WhatsApp pentru iOS, noua caracteristică oferă posibilitatea de a crea rapid o pictogramă de grup, alegând culoarea de fundal, un emoji sau sticker. Din păcate, chiar și instalând această versiune de WhatsApp nu este garantat că vei putea accesa această funcționalitate, accesul fiind în prezent deschis doar pentru o parte dintre utilizatorii platformei de mesagerie.

Momentan, WhatsApp nu oferă un termen pentru includerea acestei funcții în versiunea oficială a aplicației pentru mobil.

Recent, WhatsApp a adăugat în interfața pentru Web o altă caracteristică utilă, disponibilă deja de 5 ani în aplicația pentru smartphone. Acum, utilizatorii care folosesc serviciul din browser au posibilitatea să editeze o imagine înainte de a o trimite. Meniul cu uneltele disponibile apare în partea de sus, acolo unde înainte era o bară verde goală.

Aplicația, deținută de Facebook, este de departe cea mai populară de chat din lume. WhatsApp numără în prezent peste 2 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult