Google Photos primește un update major. Cum arată noua versiune a aplicației

26.06.2020
Google Photos primește un update major. Cum arată noua versiune a aplicației

Photos este un serviciu de la Google aproape indispensabil pentru utilizatorii de smartphone-uri. Acesta nu doar că servește drept galerie foto pe multe telefoane cu Android, dar poate stoca complet gratuit toate fotografiile și filmările personale, indiferent de platformă. Astfel, ai acces oricând la toate amintirile plăcute, de pe oricare dispozitiv și fără efort. Din acest motiv, atunci când apar schimbări în modul de funcționare al serviciului, multă lume observă. Iată ce aduce nou cel mai nou update al aplicației Google Photos de mobil.

Google Photos primește o identitate vizuală nouă prin update

Google a lansat deja o nouă versiune de Google Photos, care va ajunge în curând la toți utilizatorii. Cele mai evidente schimbări vor fi la nivelul interfeței. În primul rând, aplicația de mobil primește o nouă pictogramă. Aceasta este diferită, dar nu imposibil de recunoscut în meniul telefoanelor. Meniurile sunt mai aerisite și semnificativ simplificate, pentru a fi mai ușor de navigat.

Aplicația va avea numărul de secțiuni ale interfeței reduse. Vor rămâne doar trei secțiuni principale, iar butoanele vor fi mai bine evidențiate. De asemenea, funcționalitatea Memories va fi mult mai proeminentă, întrucât sunt peste 120 de milioane de utilizatori care o folosesc constant. Aceasta va primi tot felul de funcții noi precum afișarea de colaje, fotografii editate în cloud și animații de acum înainte.

O altă funcție nouă va fi Map View, care permite atingerea hărții în locurile unde ai făcut fotografii pentru a le vedea. Este o metodă interactivă foarte interesantă pentru explorarea colecției de poze pe care le-ai făcut de-a lungul timpului. Desigur, Google permite ștergerea datelor despre geolocație din descrierile fotografiilor, dacă nu dorești ca aceste date să fie stocate pe serverele sale. Aceste imagini nu vor fi afișate în modul Map View.

Teoretic, noua aplicație este deja disponibilă, însă la fel ca oricare update de la Google, update-ul ar putea ajunge mai devreme sau mai târziu la diferiți utilizatori.

sursa: Android Central

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video