Inbox by Gmail, alternativa oferită de Google pentru gestionarea conturilor email, primeşte o funcţie nouă

22.08.2017
Inbox by Gmail, alternativa oferită de Google pentru gestionarea conturilor email, primeşte o funcţie nouă

De mare ajutor celor care folosesc mai multe conturi email, Inbox by Gmail primeşte modul de vizualizare All Inboxes, în care putem inspecta mai multe conturi email simultan.

La fel ca funcţia cu acelaşi nume prezentă în clientul Gmail tradiţional încă din anul 2015, modul de vizualizare All Inboxes pune toate mesajele recepţionate într-o singură listă, nemaifiind necesar să verificăm separat Inbox-ul fiecărui cont deţinut.

Din păcate, la fel ca în cazul Gmail, opţiunea All Inboxes ar putea rămâne o exclusivitate pentru utilizatorii de Android, ediţia pentru iOS neprimind această funcţie.

Un alt aspect mai puţin plăcut este lipsa facilităţilor pentru organizarea mesajelor direct din lista All Inboxes, separând mesajele în funcţie de importanţă şi filtrând sursele cunoscute de SPAM. În forma actuală, modul All Inboxes prezintă doar o soluţie rapidă pentru inspectarea mesajelor nou primite, pe care să le debarasăm cât mai repede cu putinţă. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult