OnePlus lansează AI Music Studio, un instrument care le permite utilizatorilor să creeze muzică de la zero

21.11.2023
OnePlus lansează AI Music Studio, un instrument care le permite utilizatorilor să creeze muzică de la zero

OnePlus, compania cunoscută pentru producția de smartphone-uri, a lansat aplicația OnePlus AI Music Studio. Instrumentul revoluționar, cum este descris de cei de la OnePlus, le permite utilizatorilor să compună propriile lor piese muzicale în doar câteva minute, combinând versuri generate automat cu ritmuri create de inteligența artificială.

Până acum, compunerea unei piese era o activitate care implica de obicei mai mulți participanți, cum ar fi cântăreți muzicieni și persoane care să scrie versurile. OnePlus AI Music Studio schimbă această dinamică, permițând tuturor utilizatorilor să devină compozitor în doar câteva minute. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să introducă un prompt, să seteze genul și tonul piesei, iar apoi să asiste la ”nașterea” unei noi creații muzicale.

Ishita Grover, Directorul de Marketing al OnePlus, a vorbit despre acest nou proiect, subliniind angajamentul echipei OnePlus de a ”cultiva inovația și de a permite utilizatorilor lor să devină cât mai creativi”.

O fuzine între tehnologie și creativitate!

Studio-ul AI Music le permite utilizatorilor să genereze versuri și să le combine cu ritmuri create de AI, rezultând o piesă muzicală nouă. Grover descrie AI Music Studio nu doar ca un instrument, ci ca o ”fuziune între tehnologie și creativitate, oferind utilizatorilor ocazia de a elibera artistul din interiorul lor”.

După generarea unei noi piese, utilizatorii pot împărtăși creația lor cu lumea apăsând butonul de Publicare. OnePlus afirmă că utilizatorii vor putea descărca și evidenția piesele lor pe diverse platforme de social media. În plus, AI Music Studio oferă și o unealtă de promovare, permițând pieselor utilizatorilor să fie votate în top și, potențial, promovate de OnePlus.

De curând, au apărut și informații despre lansarea OnePlus 12, care urmează să fie lansat pe 4 decembrie în China. Potrivit lansărilor anterior, OnePlus 12 este așteptat în România la începutul anului viitor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult