Smart Launcher 5, o nouă alternativă pentru personalizarea telefoanelor cu sistem Android

30.03.2018
Smart Launcher 5, o nouă alternativă pentru personalizarea telefoanelor cu sistem Android

Pregătit în ultimii doi ani, Smart Launcher 5 aduce în plus suport pentru teme şi icon-uri adaptive, un mod de căutare multi-faţetat şi design complet refăcut.

Aflat pe lista celor mai populare soluţii pentru personalizarea telefoanelor cu sistem Android, Smart Launcher 3 primeşte un binevenit upgrade.

Cu design complet refăcut, Smart Launcher 5 promite o mai bună potrivire a elementelor de interfaţă şi introduce suport pentru teme adaptive, care ajustează culorile folosite în funcţie de nuanţa imaginii de fundal setată pentru ecranul principal.

Sistemul Ambient Theme include si icon-uri adaptive, modelate în mod automat pentru obţinerea unui aspect cât mai uniform. În plus, avem la dispoziţie şi o nouă bară de căutare multifuncţională, utilă la accesarea contactelor din agendă şi pornirea rapidă a aplicaţiilor. 

Disponibil şi în versiune gratuită, Smart Launcher 5 foloseşte afişarea de reclame ca metodă de promovare, însă acestea pot fi îndepărtate definitiv dacă optăm pentru achiziţionarea versiunii premium a aplicaţiei, disponibilă pentru instalare în magazinul Google Play.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video