VIDEO: Un deputat a fost suspendat din funcție după o gafă majoră făcută pe Zoom

25.09.2020

Gafele pe Zoom continuă, pe măsură ce tot mai mulți oameni care nu sunt bine familiarizați cu tehnologia folosesc unelte digitale în timpul pandemiei.

Un parlamentar din Argentina a fost suspendat din legislativ după ce a devenit prea intim cu o femeie în timpul unei videoconferințe. Juan Emilio Ameri, în vârstă de 47 de ani, a sărutat-o pe femeie pe piept, în văzul colegilor.

Scena a fost transmisă live pe un ecran gigant din Camera Deputaților.

Citește și: Transmisiunea live de acasă a unui jurnalist, „distrusă” accidental de soția lui – VIDEO

Ameri a declarat ulterior că femeia este partenera lui de viață. „Sunt foarte rușinat, mă simt foarte prost”, a declarat el pentru o publicație locală. Deputatul a adăugat că a crezut că nu era conectat la videoconferință în acel moment și că aplicația Zoom s-a reconectat automat. „Eram într-o sesiune, dar internetul a căzut. Partenera mea a venit din dormitor și am întrebat-o ce îi fac protezele, apoi i-am dat un sărut deoarece cu 10 zile în urmă a trecut printr-o operație estetică în care și-a pus implanturi”, a explicat Ameri.

Imediat după incident, liderul Camerei a întrerupt videconferința. Ulterior, Ameri a fost suspendat din funcție pentru cinci zile. Bărbatul va afla după aceea ce se va întâmpla în continuare.

Politicianul este unul controversat. O publicație locală, Realpolitik, l-a acuzat în 2019 că a hărțuit o adolescentă de 17 ani.

Gafele de pe Zoom ale politicienilor sunt frecvente

Prin incidente similare au trecut și alți politicieni. O senatoare în vârstă de 66 de ani din Mexic s-a dezbrăcat în timpul unei videoconferințe găzduită pe Zoom, crezând că a închis camera. Fatima Dos și-a pus microfonul pe mute, crezând că a oprit și transmisiunea video.

Totodată, un oficial din Filipine a fost surprins, pe serviciul de videoconferințe Zoom, în timp ce întreținea relații intime cu o subalternă.

Sursa: Buenos Aires Times

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult