VIDEO: Un oficial întreține relații intime cu secretara chiar în timpul unei videoconferințe Zoom

28.08.2020
VIDEO: Un oficial întreține relații intime cu secretara chiar în timpul unei videoconferințe Zoom
Foto: Captură din video

Un oficial din Filipine a fost surprins, pe serviciul de videoconferințe Zoom, în timp ce întreținea relații intime cu o subalternă.

În timpul discuției despre pandemia COVID-19, Jesus Estil, șeful consiliului local din localitatea Fatima Dos, și-a pus microfonul pe mute, crezând că a oprit și camera, care a continuat să înregistreze. Apoi, timp de câteva minute bărbatul a întreținut relații intime cu secretara lui. După ce a terminat, Estil s-a întors pentru a participa la discuție.

Incidentul de pe Zoom a fost înregistrat de un participant la videoconferință, apoi a fost publicat pe internet.

Locuitorii din Fatima Dos au lansat o petiție prin care au cerut concedierea celor doi angajați.

Purtătorul de cuvânt al ministerului de Interne a declarat că incidentul a fost „necuviincios”. El a dat asigurări că întâmplarea va fi anchetată și că vor fi luate măsuri împotriva lui Estil.

Potrivit presei locale, între timp cei doi angajați ar fi demisionat.

Gafele pe Zoom sunt frecvente

Incidentele în timpul videoconferințelor au fost frecvente, pe măsură ce oameni care nu sunt familiarizați cu aceste tehnologii au fost nevoiți să participe la întâlniri virtuale. Se pare că nici bărbatul din Filipine nu este pasionat de tehnologie.

În iunie, o senatoare din Mexic s-a dezbrăcat în timpul unei videoconferințe Zoom, crezând că a închis camera. Martha Lucia Micher, în vârstă de 66 de ani, participa la o întâlnire virtuală cu bancheri, politicieni și jurnaliști, despre efectele pandemiei COVID-19 asupra societății și economiei.

Mai mult, un profesor de la University of Miami și-a pierdut locul de muncă după ce o studentă a observat, în timpul unei videoconferințe, un bookmark în browserul lui. John Peng Zhang, care preda business analytics, și-a partajat ecranul pentru a le arăta ceva studenților, iar atunci o fată a observat bookmark-ul „Busty college girl…” salvat în browser.

Sursa: Vice

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult