O senatoare s-a dezbrăcat pe Zoom, crezând că a închis camera

01.06.2020
O senatoare s-a dezbrăcat pe Zoom, crezând că a închis camera

O senatoare din Mexic s-a dezbrăcat în timpul unei videoconferințe Zoom, crezând că a închis camera.

Martha Lucia Micher, în vârstă de 66 de ani, participa la o întâlnire virtuală cu bancheri, politicieni și jurnaliști, despre efectele pandemiei COVID-19 asupra societății și economiei.

Capturi de cran cu incidentul au apărut pe internet. Micher și-a cerut scuze după ce imaginile cu ea topless au devenit foarte populare pe rețelele de socializare.

GAFE PE ZOOOM: GALERIE FOTO

Senatoarea a declarat că este mândră de corpul ei și că refuză să fie obiectificată, după ce a devenit ținta trolilor de pe internet.

„Sunt o femeie de 66 de ani care a alăptat patru copii, dintre care trei sunt astăzi profesioniști responsabili și sunt mândră de corpul meu”, a declarat Micher.

Gafele pe Zoom sunt obișnuite în aceste zile, când multe activități offline s-au mutat pe internet, iar mulți dintre cei care folosesc noile unelte digitale nu sunt foarte familiarizați cu tehnologia.

Un profesor de la University of Miami și-a pierdut locul de muncă după ce o studentă a observat, în timpul unei videoconferințe Zoom, un bookmark în browserul lui. John Peng Zhang, care preda business analytics, și-a partajat ecranul pentru a le arăta ceva studenților, iar atunci o fată a observat bookmark-ul „Busty college girl…” salvat în browser.

O jurnalistă de televiziune care făcea o transmisiune live din propria locuință le-a arătat telespectatorilor mai mult decât și-ar fi dorit: pe partenerul ei în timp ce făcea duș.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a fost condamnat la moarte prin intermediul Zoom. Este al doilea caz într-o lună

O vedetă din Rusia trebuie să plătească 1,6 milioane de dolari pentru că a folosit un iPhone

Gafe hazlii din timpul programelor meteo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News