Transmisiunea live de acasă a unui jurnalist, „distrusă” accidental de soția lui – VIDEO

24.07.2020
Transmisiunea live de acasă a unui jurnalist, „distrusă” accidental de soția lui - VIDEO

Un jurnalist care transmitea live de acasă nu a informat-o și pe soția lui că face acest lucru, iar femeia a apărut în cadru într-o ipostază de neuitat.

Brazilianul Fabio Porchat, gazda emisiunii „Politici în direct”, pe care o transmite pe Instagram, avea o discuție cu un politician când în fundal a apărut soția lui. Nataly, care tocmai ieșise de la duș, avea doar un prosop înfășurat pe cap când a traversat camera.

Atunci când a și-a dat seama că soțul ei e live, femeia s-a aplecat repede, dar a fost prea târziu. Politicianul cu care discuta Porchat a izbucnit în râs. „Cineva merge în fundal dezbrăcată”, a spus el.

Fabio s-a întors pentru a-i spune femeii că toată lumea a văzut-o, apoi a râs și el.

 

View this post on Instagram

 

Vazando nudes…

A post shared by Fabio Porchat (@fabioporchat) on

Alții au pățit lucruri mai grave decât acest jurnalist

Astfel de incidente s-au întâmplat frecvent în ultima perioadă, pe măsură ce tot mai mulți oameni și-au mutat biroul acasă.

Jurnalistul sportiv spaniol Alfonso Merlos se afla într-o videoconferință când o femeie dezbrăcată pe jumătate a trecut prin spatele lui.

Mai mult, o senatoare din Mexic s-a dezbrăcat în timpul unei videoconferințe Zoom, crezând că a închis camera.

Un profesor de la University of Miami și-a pierdut locul de muncă după ce o studentă a observat, în timpul unei videoconferințe Zoom, un bookmark în browserul lui. John Peng Zhang și-a partajat ecranul pentru a le arăta ceva studenților, iar atunci o fată a observat bookmark-ul „Busty college girl…”.