Transmisiunea live de acasă a unui jurnalist, „distrusă” accidental de soția lui – VIDEO

24.07.2020
Transmisiunea live de acasă a unui jurnalist, „distrusă” accidental de soția lui - VIDEO

Un jurnalist care transmitea live de acasă nu a informat-o și pe soția lui că face acest lucru, iar femeia a apărut în cadru într-o ipostază de neuitat.

Brazilianul Fabio Porchat, gazda emisiunii „Politici în direct”, pe care o transmite pe Instagram, avea o discuție cu un politician când în fundal a apărut soția lui. Nataly, care tocmai ieșise de la duș, avea doar un prosop înfășurat pe cap când a traversat camera.

Atunci când a și-a dat seama că soțul ei e live, femeia s-a aplecat repede, dar a fost prea târziu. Politicianul cu care discuta Porchat a izbucnit în râs. „Cineva merge în fundal dezbrăcată”, a spus el.

Fabio s-a întors pentru a-i spune femeii că toată lumea a văzut-o, apoi a râs și el.

 

View this post on Instagram

 

Vazando nudes…

A post shared by Fabio Porchat (@fabioporchat) on

Alții au pățit lucruri mai grave decât acest jurnalist

Astfel de incidente s-au întâmplat frecvent în ultima perioadă, pe măsură ce tot mai mulți oameni și-au mutat biroul acasă.

Jurnalistul sportiv spaniol Alfonso Merlos se afla într-o videoconferință când o femeie dezbrăcată pe jumătate a trecut prin spatele lui.

Mai mult, o senatoare din Mexic s-a dezbrăcat în timpul unei videoconferințe Zoom, crezând că a închis camera.

Un profesor de la University of Miami și-a pierdut locul de muncă după ce o studentă a observat, în timpul unei videoconferințe Zoom, un bookmark în browserul lui. John Peng Zhang și-a partajat ecranul pentru a le arăta ceva studenților, iar atunci o fată a observat bookmark-ul „Busty college girl…”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult