O imagine virală arată cât de mică este, de fapt, Tesla Roadster

19.04.2021
O imagine virală arată cât de mică este, de fapt, Tesla Roadster
Foto: Shutterstock

Tesla Roadster, primul model lansat pe piață de compania americană producătoare de vehicule electrice, este o mașină de dimensiuni mici.

Cât este de mic bolidul se vede foarte bine într-o imagine virală publicată pe grupul r/electricvehicles de pe Reddit.

În imagine, o Tesla Roadster apare parcată între două SUV-uri Model X, cele mai mari vehicule din oferta actuală a Tesla.

Tesla Roadster between Two Model X’s from r/electricvehicles

„(Roadster – n.e.) Este bazată pe Lotus Elise. Dacă nu ai văzut niciuna cu ochii tăi, ei bine e un fel de go-kart”, a scris un membru al grupului. „Nu am avut idee că mașina a fost atât de mică. Am crezut mereu că era ca o Tesla Model S, dar cu gardă la sol mai joasă”, a scris altcineva.

Prima generație a vehiculului, cu două locuri, are o înălțime maximă de 113 cm. A doua generație va fi ceva mai mare, fiind capabilă să transporte patru persoane.

Noua Tesla Roadster (Foto: Wikipedia)

Tesla a produs doar 2.500 de unități Roadster înainte de a opri producția modelului, în 2011. După aceea, compania s-a concentrat pe sedanul Model S. Un nou Roadster (second generation) va fi disponibil pe piață, cel mai probabil, în 2022.

CITEȘTE ȘI:

Elon Musk ar vrea ca lumea să îi uite. Cine sunt necunoscuții care au fondat, de fapt, Tesla

O nouă realizare pentru Elon Musk: Ce s-a întâmplat cu automobilul sport trimis de Tesla în spațiu

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult