VIDEO: Cum se prezintă după 3 luni un mini pick-up electric cumpărat cu 2.000 $ din China

02.02.2022
VIDEO: Cum se prezintă după 3 luni un mini pick-up electric cumpărat cu 2.000 $ din China
Foto: captură de ecran

Un bărbat care a cumpărat cu 2.000 de dolari un mini pick-up electric din China a anunțat cum funcționează vehiculul la trei luni și jumătate de la achiziție.

Clipul inițial, în care proprietarul a făcut unboxing la mașină, a devenit viral. După primirea vehiculului, proprietarul canalului EbikeSchool.com de pe YouTube a mai investit încă peste 1.500 de dolari, într-un pachet de baterii, aer condiționat și în sistemul de basculare pentru benă.

Suprinzător, după trei luni și jumătate vehiculul, un model Chang Li Explorer, funcționează fără probleme. Mulți oameni s-au temut că micul pick-up se va dezintegra rapid.

Micile puncte de rugină cu care a venit mașina nu s-au extins, iar suspensia este la fel de rigidă. Mai mult, apa nu pătrunde în interior, iar luminile funcționează perfect, la fel și sistemul de infotainment din interior. Singurul obiect care cade din când în când și trebuie pus la loc este oglinda retrovizoare, care se prinde cu o ventuză de parbriz.

Proprietarul are și alte planuri cu mașina: intenționează să monteze un panou solar pe plafon și să instaleze un material care să protejeze interiorul benei.

Chang Li este compania care producea la un moment dat cel mai ieftin automobil electric din lume, modelul Nemeca, care costa doar 930 de dolari în varianta de bază.

Sursa: Reddit/r/electricvehicles

CITEȘTE ȘI:

Trei mașini electrice cu panouri solare care pot fi precomandate acum

Un clip video din 1968 subliniază avantajele mașinilor electrice: fiabile, nepoluante, silențioase (VIDEO)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult