VIDEO: Unul dintre cele mai șocante accidente rutiere, surprins de camera de pe o Tesla

27.03.2023
VIDEO: Unul dintre cele mai șocante accidente rutiere, surprins de camera de pe o Tesla

Un automobil Tesla care se deplasa recent pe o autostradă a surprins unul dintre cele mai șocante accidente rutiere filmate vreodată. Incidentul pare desprins dintr-un film horror „Final Destination”.

Un automobil subcompact Kia Soul a fost catapultat în aer de roata care a sărit de la un pickup Chevy Silverado pe care îl depășea pe o autostradă. După ce a aterizat, mașina a mai fost lovită o dată de aceeași roată care a provocat accidentul.

Este impresionant cât de sus a fost aruncată în aer mașina Kia după impactul cu roata. Soul nu este chiar un vehicul ușor, având o greutate de aproape 1,3 tone.

Citește și: Clienții de Tesla Model Y se plâng că rămân cu volanul în mână. Autoritățile investighează situația

Din fericire, pasagerii ambelor automobile au supraviețuit. Șoferul de Kia chiar a reușit să iasă din mașină pe propriile picioare, potrivit proprietarului mașinii Tesla care a filmat incidentul.

Accidentul s-a petrecut pe o autostradă din California. Mașina de la care a sărit roata era modificată. Roțile ieșeau mult în exterior, iar garda la sol era înălțată. Este posibil ca accidentul să fi fost cauzat chiar de aceste modificări.

Potrivit unui studiu realizat în 2019, citat de Motor1, probabilitatea ca șoferii de mașini modificate să fie implicați în accidente rutiere este mai mare cu 27% decât în cazul celor care conduc automobile normale.

Sursa: The Drive

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult