Surpriză mare la Lidl: Televizor smart 4K Samsung la preț avantajos

08.12.2022
Surpriză mare la Lidl: Televizor smart 4K Samsung la preț avantajos

Lidl va vinde săptămâna viitoare un televizor LED inteligent Samsung, la un preț avantajos.

Modelul care va ajunge în magazinele Lidl este Samsung 43AU7172, cu diagonala de 108 cm. Televizorul are display cu rezoluție 4K (3.840 x 2.160 pixeli) și vine cu suport pentru tehnologia HDR. Aceasta crește nivelul luminozității televizorului, oferind un spectru mai larg de culori și detalii, chiar și în scenele întunecate.

Citește și: Electronice din categorii populare, disponibile la Lidl pentru a fi oferite cadou

Televizorul include o tehnologie audio foarte interesantă, numită de Samsung Q-Symphony. Aceasta face ca difuzoarele încorporate, cu putere (RMS) de 20 W, să funcționeze chiar și atunci când există un soundbar compatibil conectat. Rezultă astfel un sunet mai puternic și un efect surround mai bun. Tot pe partea audio este disponibil suport pentru tehnologia Dolby Digital Plus.

Lidl

Samsung 43AU7172 poate fi conectat cu ușurință wireless la telefoane, tablete și PC-uri.

Modelul dispune, printre altele, de 3 porturi HDMI, un port USB și unul Ethernet. Pe partea wireless, avem conectivitate Wi-Fi (Wi-Fi 5) și Bluetooth (4.2)

Dispozitivul va ajunge în magazinele Lidl joi, 15 decembrie, la prețul de 1.500 de lei. La Altex, același model costă în acest moment 1.600 de lei, acesta fiind și prețul recomandat de producător pe site-ul său.

Citește și: Ofertele Lidl și Dedeman: 5 decorațiuni „wow” de exterior, disponibile cu preț bun

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult