Catalogul Dedeman din septembrie: Selecție de 5 produse utile aflate la reducere

01.09.2021
Catalogul Dedeman din septembrie: Selecție de 5 produse utile aflate la reducere
Foto: Shutterstock

Compania Dedeman a publicat noul catalog cu oferte, valabile în perioada 1 – 30 septembrie 2021. Am făcut o selecție cu cinci produse care ni s-au părut interesante și utile.

O plafonieră inteligentă, model Klausen Soft KL151008, are prețul promoțional de 159 de lei. Dispozitivul are putere de 36 W, intensitate a fluxului luminos de 1.950 lm și poate oferi lumină caldă, neutră, rece sau albă. Plafoniera poate fi controlată prin intermediul aplicației dedicate, TUYA. Dispozitivul are următoarele dimensiuni: diametru de 480 mm și înălțime de 75 mm.

Dedeman vinde de asemenea, cu preț redus, un dispozitiv anti-insecte cu acumulator, marca Hoff. Aparatul dispune de bec LED cu trei trepte de iluminare. Încărcarea se face prin intermediul portului USB încorporat. În cutie este inclus și un cablu de încărcare. Produsul costă 59,90 lei.

În magazinele retailerului poate fi găsit și un televizor non-smart LED Schneider LED32-SC410K, cu diagonala de 80 cm. Display-ul acestuia are rezoluție HD (1.366 x 768 de pixeli). Televizorul costă 779 de lei, include porturi USB, HDMI și este compatibil cu formatele multimedia MPEG4, AVI și JPEG.

Cei care doresc să își fixeze televizorul pe perete ar putea fi interesați de suportul Paxton PX 22342. Acesta poate susține televizoare cu greutate de maxim 20 de kg și diagonale ale ecranului cuprinse între 58 și 106 cm. Suportul permite înclinare în jos până la 20 de grade și rotire de 90 de grade spre stânga sau dreapta. Dispozitivul costă 89 de lei.

Atrage atenția, prin designul inedit și forma de tip troler, boxa E-Boda Retro Karaoke 100. Aceasta are putere (RMS) de 60 W și permite rularea de muzică prin Bluetooth, de pe carduri micro-SD, stick-uri USB sau prin intermediul jack-ului audio universal de 3,5 mm. Boxa are afișaj LED, intrare pentru microfon, egalizator și funcție radio FM. Setările pot fi făcute din telecomanda dedicată. Dispozitivul are prețul de 509 lei.

Sursa: Dedeman.ro

CITEȘTE ȘI:

Noul catalog Kaufland: Foarte multe electronice, disponibile la ofertă

Ofertele Lidl: Gadgeturi pentru școală și multe produse utile la prețul de 30 de lei

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult