Noul catalog Kaufland: Foarte multe electronice, disponibile la ofertă

01.09.2021
Noul catalog Kaufland: Foarte multe electronice, disponibile la ofertă

Kaufland a publicat noile oferte, în catalogul valabil pentru perioada 1 – 7 septembrie, dar și pe site-ul propriu. Atrage atenția numărul mare de electronice disponibile.

Un hard disk extern, marca Intenso, cu capacitate de stocare de 1 TB (1.000 GB) și conexiune de mare viteză USB 3.0, costă 249,90 lei. În pachet este inclus și un stick USB cu capacitate de 32 GB.

În oferta Kaufland a intrat, de asemenea, tableta Lenovo M8 8 HD TB-8505X. Aceasta are ecran cu diagonala de 8”, 2 GB memorie RAM, cameră principală de 8 MP (plus frontală de 2 MP), capacitate de stocare internă de 32 GB și baterie de 5.000 mAh. Dispozitivul costă 499,90 lei.

Un smartphone entry-level Allview A20 Lite are prețul de 279,90 lei. Telefonul rulează Android 10 Go, are display cu diagonala de 5,7”, 1 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32 GB și baterie cu capacitate de 2.400 mAh. Camera principală are senzor de 5 MP, iar cea frontală de 2 MP.

Tot sub marca Allview este disponibil laptopul Allbook H N4000, care include ecran cu diagonala de 15,6” (rezoluție Ful HD), procesor Intel Celeron N4000, 4 GB memorie RAM, grafică Intel UHD Graphics 600 și stocare pe SSD de 256 GB. Laptopul este oferit la prețul de 1.200 de lei. Un accesoriu util pentru dispozitiv este suportul cu sistem de răcire marca Trust, disponibil la prețul de 35 de lei.

Kaufland vinde accesorii utile pentru elevi

O cameră web E-Boda CW 10, cu rezoluție FUll-HD (1.080p), costă, la Kaufland, 70 de lei.

Bateria externă Layer, cu capacitate de 10.000 mAh, are prețul de 60 de lei. Dispozitivul include două porturi USB și cablu de la USB-A la USB-C.

La prețul de 50 de lei este disponibil ceasul inteligent E-Boda Smart Time 150. Acesta are display cu diagonala de 1,3” și oferă următoarele funcții: pedometru, monitorizare somn, ritm cardiac, presiune arterială, dar și notificări pentru apeluri și mesaje.

În perioada următoare va fi disponibil, în magazinele Kaufland, un mouse fără fir Trust, la prețul de 35 de lei. Dispozitivul este disponibil în mai multe culori și funcționează cu o baterie AA.

Lanțul de supermarketuri vinde, de asemenea, o imprimantă color multifuncțională HP, la prețul de 199,90 lei. Dispozitivul nu include cartuș.

Nici gamerii nu au fost uitați. Căștile Serioux X-HP-Cronan sunt disponibile la prețul de 70 de lei. Pentru cei care lucrează la birou este disponibil modelul Primo Chat, care costă 25 de lei.

Copiii care se întorc la școală vor aprecia ascuțitoarea electrică Talentus, disponibilă la prețul de 19 lei.

CITEȘTE ȘI:

Catalogul Dedeman din septembrie: Selecție de 5 produse utile aflate la reducere

Ofertele Lidl: Gadgeturi pentru școală și multe produse utile la prețul de 30 de lei

Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” – FOTO

Au văzut o filmare din anii ’30 şi li s-a zburlit părul pe ei. Un detaliu i-a şocat. „Einstein a avut dreptate!”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult