Ce oferă brățara de fitness Forever de 80 de lei pe care o vinde Kaufland

11.03.2021
Ce oferă brățara de fitness Forever de 80 de lei pe care o vinde Kaufland
Foto: Kaufland

Kaufland, cel mai mare retailer online din România, oferă în această perioadă o brățară de fitness, marca Forever, care costă doar 80 de lei.

Dispozitivul, model SB-130, este un produs de tip „white box”, rebranduit, compatibil cu sistemele de operare mobile Android și iOS.

Caracteristicile tehnice sunt modeste. Brățara are baterie de 90 mAh și dispune de brățară din cauciuc cu lungime de 240 de mm. Încărcarea se face prin intermediul unui port USB, tip nespecificat.

Citește și: Ce electronice introduce Kaufland în ofertă pe 10 martie

Brățara Forever, o marcă poloneză care oferă mai multe tipuri de electronice, dispune de tehnologie Bluetooth 4.0 și oferă, se pare, suport pentru notificări doar pentru mesaje.

În schimb, dispozitivul înregistrează pașii, distanța parcursă, durata activității zilnice, a somnului și caloriile arse. Brățara nu este rezistentă la apă, ci doar la umiditate și transpirație. Producătorul promite o autonomie generoasă, de până la 15 zile.

Aceeași brățară este oferită de magazinul online hqmobile.ro la 140 de lei. Prețul este mare dacă ținem cont de faptul că Xiaomi Mi Band 5, o alternativă foarte bună, costă, în magazinul online evoMAG, 130 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Ce noi unelte, gadgeturi și dispozitive electrice a introdus în ofertă Lidl pe 8 martie

Brățara Xiaomi Mi Band 5 a fost lansată, cu ecran mai mare și un încărcător modificat

Insta360 Go 2 este o alternativă mai mică și mai „prietenoasă” la modelele GoPro Hero

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult