Ce produse interesante au intrat în oferta magazinelor Lidl pe 29 martie

29.03.2021
Ce produse interesante au intrat în oferta magazinelor Lidl pe 29 martie

Retailerul Lidl a anunțat produsele care au intrat în ofertă începând de luni, 29 martie. Printre acestea se găsesc mai multe unelte cu acumulatori.

Atrage atenția un ferăstrău pendular marca Parkside, care costă 149 de lei. Dispozitivul oferă șase unghiuri de tăiere și include lumină LED pentru precizie mai mare în locurile întunecate. Adâncimea maximă de tăiere oferită este de 80 mm în lemn, 5 mm în metal și 12 mm în aluminiu.

Un acumulator de 4 Ah, compatibil cu pendularul, costă 149 de lei.

Interesantă este și șurubelnița cu acumulator marca Parkside Me. Aceasta este oferită cu mai multe accesorii și are cutie pentru transport. Dispozitivul are mandrină din metal și costă 139 de lei. Șurubelnița are motor fără perii, care oferă un cuplu maxim de 10 Nm. Încărcarea completă, de la zero, a acumulatorului de 3 Ah durează 60 de minute. Atrage atenția faptul că dispozitivul are mufă USB-C.

Citește și: Noul catalog Kaufland: Ce produse atractive au intrat în oferta retailerului pe 30 martie

Un alt produs atractiv este pistolul cu acumulator cu funcții de compresor și pompă de aer. Acesta poate fi folosit pentru umflarea anvelopelor bicicletelor sau pentru umflarea de mingi. Dispozitivul are display LED, lampă încorporată și costă 149 de lei. Produsul nu este vândut cu acumulator și încărcător.

Din oferta actuală face parte și un aparat de curățat cu abur marca Silvercrest. Produsul costă 119 lei și poate fi folosit pentru curățarea de geamuri, oglinzi, gresie sau faianță. Aparatul are rezervor de 250 ml și cablu cu lungime de 4 metri. Produsul beneficiază de rezistență medie la apă (certificare IPX4).

Tot la categoria Curățenie de primăvară, Lidl vinde un mop cu abur 2-în-1 de 1.500 W. Aparatul are o unitate detașabilă de aburi, pentru o utilizare ca aparat de mână. Potrivit producătorului, aparatul este gata de utilizare în 30 de secunde după pornire. Rezervorul de apă are capacitate de 350 ml, iar cablul are o lungime de 6 metri. Aparatul, marca Silvercrest, costă 199 de lei.

Din oferta actuală face parte și o baghetă LED, marca Livarno Lux. Aceasta costă 45 de lei, iar cele 16 LED-uri incluse oferă o luminozitate de circa 900 lm.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult