Noul catalog Kaufland: Ce produse atractive au intrat în oferta retailerului pe 30 martie

30.03.2021
Noul catalog Kaufland: Ce produse atractive au intrat în oferta retailerului pe 30 martie
Foto: Shutterstock

Kaufland a publicat noul catalog, iar noi am făcut o selecție cu produsele care ni s-au părut cele mai interesante.

Compania vinde un pistol electric pentru vopsit marca My Project, cu putere de 400 W, la prețul de 119,90 lei. Rezervorul are capacitate de 900 ml, iar produsul beneficiază de garanție de 3 ani. Prețul este atractiv. Un model cu caracteristici similare, marca Evotools, este vândut la prețul de 178 de lei pe eMAG.

Înainte de a vopsi o suprafață, deseori aceasta trebuie șlefuită. Kaufland vinde în această perioadă un șlefuitor multifuncțional, tot marcă proprie My Project. Aparatul are putere de 220 W și costă 85 de lei.

Citește și: Ce produse interesante au intrat în oferta magazinelor Lidl pe 29 martie

Tot pentru curățarea unor suprafețe înainte să fie vopsite poate fi folosit și curățitorul cu presiune de 2.200 W oferit de companie. Acesta oferă presiune maximă de 165 bar și are un cablu cu lungime de 5 m. Aparatul costă 450 de lei și vine cu garanție de 3 ani.

Tot în această perioadă în magazinele retailerului va putea fi găsit un aspirator electric vertical de 800 W, cu filtru hepa. Aparatul are rezervor de 0,5 l și cablu cu lungime de 4 metri. Produsul costă 119,90 lei.

Compania a anunțat și că în aceasă perioadă produsele Oral-B, inclusiv periuțele electrice, beneficiază de reducere de 25%. Reducerea este inclusă în prețul afișat la raft.

În magazinele Kaufland se vor găsi și haine și accesorii marca Adidas, pentru femei și bărbați. Articolele au prețuri atractive. De exemplu, o jachetă pentru bărbați costă 90 de lei, iar o bustieră pentru femei are prețul de 19,90 lei. Din gamă face parte și un rucsac (80 de lei). Același model costă, în acest moment, 100 de lei la eMAG.

Atrage atenție, de asemenea, o pernă „anti-sforăit”. Nu știm cât de eficient este un astfel de produs. Cel vândut de Kaufland are dimensiuni de 50 x 70 cm, are suprafață exterioară din bumbac și interior din poliester. Perna costă 50 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Huawei lansează periuța de dinți electrică Leboo Smart Sonic, cu autonomie de trei luni

Cum arată mobila accesibilă pentru gameri lansată de IKEA

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult