Elon Musk, aventură cu soția unui prieten, alt miliardar celebru. Incidentul a dus la divorț

25.07.2022
Elon Musk, aventură cu soția unui prieten, alt miliardar celebru. Incidentul a dus la divorț

Elon Musk ar fi avut o aventură cu soția cofondatorului Google Sergey Brin, iar incidentul a dus la divorțul cuplului, potrivit unor surse ale publicației Wall Street Journal.

Brin este cel care a ajutat financiar Tesla în 2008 în timpul crizei financiare. Musk l-a răsplătit oferindu-i unul dintre primele SUV-uri electrice produse de Tesla.

După ce a fost înșelat de soție, cofondatorul celui mai mare motor de căutare din lume le-ar fi cerut consilierilor financiari să renunțe la toate deținerile pe care le avea în companii care au legătură cu Elon Musk.

Șeful Tesla, astăzi cel mai bogat om din lume, a spus că a locuit deseori perioade mai lungi de timp în locuința din Silicon Valley a lui Brin, cu care era bun prieten. Când Musk a avut anul trecut o presupusă aventură cu soția acestuia, cei doi soți erau separați, dar locuiau împreună. Incidentul l-a determinat pe Brin, care are o avere estimată la 90 de miliarde de dolari, să inițieze procedurile de divorț.

Nicole Shanahan și Sergey Brin (Foto: Profimedia)

Elon Musk, tatăl a zece copii, a mai fost recent în centrul atenției după ce s-a aflat că a avut doi gemeni cu o fostă angajată de la compania lui Neuralink. Miliardarul are 10 copii, dintre care cinci cu fosta soție Justine Wilson.

„Fac tot ce pot pentru a ajuta cu criza depopulării”, a scris el pe Twitter. Musk crede că populația lumii a intrat în declin din cauza natalității scăzute și că această problemă are potențialul de distruge civilizația. Alții, însă, precum naturalistul David Attenborough, susțin că planeta are prea mulți oameni și că va fi incapabilă să mai ofere resursele necesare pentru ca aceștia să ducă o viață normală.

Cel mai bogat om din lume a avut relații și cu vedete, printre care cântăreața Grimes, cu care are doi copii, și actrița Amber Heard.

Grimes i-a dedicat chiar și o melodie. În „Player of Games”, artista susține că șeful Tesla iubește jocurile și că este „cel mai mare gamer”.

Sursa: WSJ

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult