Surpriză sub marca SilverCrest, disponibilă săptămâna viitoare la Lidl

01.07.2021
Surpriză sub marca SilverCrest, disponibilă săptămâna viitoare la Lidl
Foto: Shutterstock

Lidl va lansa în România, săptămâna viitoare, un nou produs electronic sub marca proprie SilverCrest. Lanțul german de supermarketuri va vinde o pereche de căști true wireless (TWS).

Căștile vor fi compatibile cu asistenții digitali Apple Siri și Google Assistant. Astfel, utilizatorii vor putea, prin intermediul comenzilor vocale, răspunde la telefon, opri muzica sau trece la melodia următoare.

Cutia va încărca căștile de până la cinci ori, potrivit producătorului. Dispozitivele au certificare IPX4, ceea ce înseamnă că oferă rezistență medie la apă. Căștile wireless pe care Lidl le va vinde vor putea fi folosite în timpul ploilor ușoare sau în timpul antrenamentelor, când utilizatorii transpiră.

Căștile Lidl oferă sunet OK

Căștile true wireless SilverCrest vor putea fi controlate și prin intermediul butoanelor încorporate. Cutia este prevăzută cu trei LED-uri care arată nivelul acumulatorului acesteia.

La o încărcare completă, căștile ar trebui să ofere trei ore de autonomie.

Produsul va ajunge în magazine joia viitoare, la prețul de 100 de lei. Căștile vor beneficia de garanție de 3 ani.

Cei de la revista britanică Wich? au testat căștile pe care le va oferi Lidl și au ajuns la concluzia că acestea oferă sunet decent. Nu e rău pentru un produs de 8-9 ori mai ieftin decât modelul Apple AirPods 2.

Tot săptămâna viitoare, Lidl va vinde o tabletă Lenovo Tab M7. Dispozitivul are display cu diagonala de 7”, cu rezoluție de 1.024 x 600 de pixeli, procesor quad-core MediaTek (model MTK 8321), 1 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 16 GB.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Noul catalog Dedeman, 1 – 31 iulie: Produsele care ne-au atras atenția

Review Anker Soundcore Life Dot 2: căști wireless accesibile, cu autonomie foarte mare

Kaufland: Produse interesante, utile sau inedite din oferta actuală a lanțului de magazine

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult