Lidl va vinde o tabletă entry-level ieftină, de la un producător cunoscut

29.06.2021
Lidl va vinde o tabletă entry-level ieftină, de la un producător cunoscut

Lanțul de magazine Lidl va vinde, începând de lunea viitoare, o tabletă Lenovo Tab M7.

Dispozitivul are display cu diagonala de 7”, cu rezoluție de 1.024 x 600 de pixeli, procesor quad-core MediaTek (model MTK 8321), 1 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 16 GB. Utilizatorii vor putea extinde memoria tabletei prin intermediul slotului pentru card micro-SD disponibil. Acesta suportă carduri cu capacitate maximă de 128 GB.

Tableta are cameră principală cu senzor de 2 MP. Camera frontală, pentru selfie-uri, este de 2 MP. Bateria, cu capacitate de 3.500 mAh, se încarcă complet în 3,3 ore.

Modelul Lenovo Tab M7 care va fi oferit de retailer rulează sistemul de operare Android 9.0. Lidl va vinde dispozitivul la prețul de 299 de lei.

Prețul este atractiv. La evoMAG, același produs costă, în acest moment, 336 de lei, iar la eMAG tableta are prețul de 368 de lei.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Noul catalog Dedeman, 1 – 31 iulie: Produsele care ne-au atras atenția

Un bărbat a depus plângere la poliție după ce a constatat că mireasa nu era ce părea

Produse auto, pentru grădină și călătorie disponibile acum la Lidl

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult