Noul catalog Dedeman, 1 – 31 iulie: Produsele care ne-au atras atenția

01.07.2021
Noul catalog Dedeman, 1 - 31 iulie: Produsele care ne-au atras atenția
Foto: Shutterstock

Dedeman a publicat noul catalog, valabil în perioada 1 – 31 iulie 2021. Vă prezentăm, mai jos, o selecție de produse care ne-au atras atenția.

În magazinele lanțului de bricolaj se găsește o lustră, marca Hoff, cu ventilator și telecomandă. Dispozitivul include două dulii de tip E27. Lustra are trei palete din plastic, iar telecomanda funcționează cu baterii AA. Sunt disponibile trei trepte de ventilație. Dispozitivul costă 309 lei.

Un produs de iluminat „simpatic” este lampa solara în formă de manguste. Modelul are dimensiunile 14,3 x 14 x 25,8 cm și are autonomie de 6 – 8 ore. Încărcarea completă a acumulatorului, cu capacitate de 300 mAh, se face în minim 6 ore, dacă lampa este expusă la soare. Dispozitivul costă 36,90 lei. Există și un model în formă de cățel, la același preț. Acesta are, însă, acumulator mai mic, de 150 mAh.

Din oferta actuală face parte și un ceas cu design 3D, modelul Home LTC 04. Dispozitivul costă 65 de lei și are dimensiunile 23,5 x 10 x 2,5 cm. Luminozitatea LED-urilor este reglabilă, fiind disponibile trei trepte: 20, 70 și 100%. În cazul unei pene de curent, dispozitivul funcționează cu bateria (model CR2032) inclusă.

Dedeman vinde, de asemenea, un televizor LED NEI 24NE4000 cu diagonala de 60 cm. Display-ul oferă rezoluție HD (1.366 x 768 pixeli).

În magazinele Dedeman se găsește, în aceasă perioadă, un player auto Carguard CD 177. Acesta dispune de port USB, jack audio audio de 3,5 mm și slot pentru carduri micro-SD. Conexiunea Bluetooth lipsește. Dispozitivul poate fi controlat inclusiv din telecomandă. Aparatul include și radio cu RDS. Panoul frontal este detașabil și poate fi ținut în cutia de stocare inclusă în cutie. Dispozitivul costă 149 de lei.

Într-o perioadă în care vremea a fost capricioasă, utilă ar putea fi stația meteo wireless digitală PNI-MS500, disponibilă la Dedeman. Aparatul are senzor extern fără fir, afișează temperatura și umiditatea interioară și exterioară și memorează valorile minime și maxime. Dispozitivul are preț, promoțional, de 79,90 lei.

Sursa: Dedeman.ro

Lidl va vinde o tabletă entry-level ieftină, de la un producător cunoscut

Kaufland: Produse interesante, utile sau inedite din oferta actuală a lanțului de magazine

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult