Lidl a adus unelte pentru pasionații de o activitate bine plătită și aflată la mare căutare

22.02.2021
Lidl a adus unelte pentru pasionații de o activitate bine plătită și aflată la mare căutare
Foto: Shutterstock

Sunt unele meserii foarte bine plătite, care sunt la mare căutare pe piața muncii. Una dintre acestea este cea de sudor. Lidl are o surpriză pentru cei cărora le place să confecționeze obiecte din metale.

Lanțul de retail are în ofertă, în această săptămână, mai multe unelte și accesorii pentru sudură. Cel mai important este un aparat de sudură Parkside, la prețul de 500 de lei. Acesta sudează cu sârmă, are protecție împotriva suprasarcinilor și include mai multe accesorii: 0,45 kg de sârmă de sudură, patru duze de sudură (una premontată), o mască de sudură și un ciocan pentru zgură cu perie de sârmă.

Prețul este unul decent. La Dedeman, cel mai ieftin aparat de sudură costă 309 lei, iar cel mai scump are prețul de 1.671 lei.

Pentru cei care au deja un astfel de aparat, Lidl oferă mai mutle accesorii. Masca de sudură automată costă 140 de lei și vine cu un LED integrat pentru iluminarea zonei de lucru. Vizorul se întunecă automat la aprinderea arcului electric.

Tot pentru sudori, Lidl oferă un set de perii de sârmă la prețul de 20 de lei, set de trei clești de fixare (30 de lei), kit magnet dublu/triunghi magnetic pentru sudură (20 de lei), rolă de sârmă de sudură (20 de lei) și un spray de sudură (10 lei).

Înainte de a fi sudate, piesele din metal trebuie tăiate la dimensiunile dorite. Pentru cei care nu au deja una, retailerul oferă o mașină de debitat metal la prețul de 260 de lei.

După cum spuneam, cei care cunosc această meserie pot câștiga salarii atractive. Pe OLX, o fabrică de termopan oferă un salariu net de 4.800 de lei pentru un sudor cu atestat.

Lidl a lansat recent un smartwatch, o cameră endoscopică și un dispozitiv audio Bluetooth cu funcție hands-free.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult