Lidl a introdus două noi dispozitive electronice în ofertă. Unul te poate scăpa de amenzi auto

15.02.2021
Lidl a introdus două noi dispozitive electronice în ofertă. Unul te poate scăpa de amenzi auto
Foto: Shutterstock

Retailerul Lidl continuă să introducă dispozitive electronice interesante în ofertă. După produsele smart pentru casă și un smartwatch, compania a anunțat acum două noi gadgeturi atractive, la prețuri bune.

Compania vinde, începând cu 15 februarie, o cameră endoscopică cu display și un dispozitiv audio Bluetooth cu funcție hands-free, pentru mașină. Al doilea produs are potențialul de a-i scăpa pe șoferi de amenzile date pentru folosirea telefonului mobil la volan.

Citește și: Lidl introduce un smartwatch ieftin, marcă proprie, în ofertă. Preț și disponibilitate

Camera endoscopică, marca Parkside, costă 200 de lei și are display color LCD cu diagonala de 11 cm. Dispozitivul are rating IP67 pentru rezistență la praf și apă, ceea ce înseamnă că poate fi folosit inclusv în locurile umede.

Camera poate fi folosită pentru verificarea spațiilor înguste, a țevilor sau a locurilor greu accesibile. De asemenea, poate fi utilizată și pentru a inspecta automobilele. Cablul are o lungime de aproximativ 106 cm, iar camera oferă funcție zoom în patru trepte.

Dispozitivul audio hands-free este marca SilverCrest, se montează pe parasolar și costă 70 de lei. Potrivit producătorului, bateria oferă până la 10 ore de convorbiri. Produsul vine cu sistem de alimentare (cablu plus încărcător) pentru priza mașinii.

Un astfel de kit este foarte util. Un studiu realizat în urmă cu câțiva ani arăta o situaţie alarmantă: 71% dintre români recunoşteau că vorbesc ocazional la telefon sau scriu mesaje în timp ce se află la volan.

Tot pentru pasionații de automobile, retailerul mai are acum în ofertă un redresor pentru baterie cu display și un tester pentru baterie.

Foto: Lidl România

CITEȘTE ȘI:

După produsele smart home, un nou tip popular de dispozitiv intră în oferta Lidl, pe 11 februarie

Lidl introduce dispozitive inteligente în ofertă, la prețuri atractive

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult