O femeie susține că un bărbat i-a trimis, pe numărul din CV, mesaje nepotrivite

21.08.2020
O femeie susține că un bărbat i-a trimis, pe numărul din CV, mesaje nepotrivite

O femeie din Marea Britanie susține că un manager de la o companie la care a depus un CV i-a trimis mesaje nepotrivite. Emma Thomas, care are experiență ca producător/project manager, a crezut că bărbatul este interesat de calitățile ei profesionale după ce a primit un mesaj de la acesta într-o dimineață. Femeia susține că s-a bucurat, deoarece în pandemie este greu să găsești mai mult de lucru. Thomas este freelancer.

Citește și: O profesoară din Rusia a fost concediată după ce un hacker a expus cel de-al doilea job al său secret

Ulterior a constatat, cu stupoare, că managerul respectiv îi făcea avansuri. Bărbatul s-a oferit chiar să o plătească pentru a se culca cu el. „Cum te-ai simți dacă m-aș oferi să te plătesc pentru compania ta”, a întrebat-o el.

Femeile, nevoite să nu își treacă numărul de telefon în CV

Thomas a povestit incidentul pe LinkedIn și a publicat o captură de ecran cu dialogul avut cu bărbatul respectiv.

Postarea respectivă s-a viralizat. „Îmi pare rău că tu și alte femei trebuie să vă luptați cu acest tip de comportament în viața de zi cu zi și în lumea profesională”, a scris cineva pe rețeaua de socializare.

Citește și: Roboţii ar putea acapara peste 800 milioane de joburi până în anul 2030. Iată cine riscă să devină şomer din cauza lor

„Același lucru mi s-a întâmplat și mie. A trebuit să scot numărul de telefon din CV și de pe LinkedIn din cauza unor astfel de mesaje”, a scris o altă femeie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult