O femeie susține că un bărbat i-a trimis, pe numărul din CV, mesaje nepotrivite

21.08.2020
O femeie susține că un bărbat i-a trimis, pe numărul din CV, mesaje nepotrivite

O femeie din Marea Britanie susține că un manager de la o companie la care a depus un CV i-a trimis mesaje nepotrivite. Emma Thomas, care are experiență ca producător/project manager, a crezut că bărbatul este interesat de calitățile ei profesionale după ce a primit un mesaj de la acesta într-o dimineață. Femeia susține că s-a bucurat, deoarece în pandemie este greu să găsești mai mult de lucru. Thomas este freelancer.

Citește și: O profesoară din Rusia a fost concediată după ce un hacker a expus cel de-al doilea job al său secret

Ulterior a constatat, cu stupoare, că managerul respectiv îi făcea avansuri. Bărbatul s-a oferit chiar să o plătească pentru a se culca cu el. „Cum te-ai simți dacă m-aș oferi să te plătesc pentru compania ta”, a întrebat-o el.

Femeile, nevoite să nu își treacă numărul de telefon în CV

Thomas a povestit incidentul pe LinkedIn și a publicat o captură de ecran cu dialogul avut cu bărbatul respectiv.

Postarea respectivă s-a viralizat. „Îmi pare rău că tu și alte femei trebuie să vă luptați cu acest tip de comportament în viața de zi cu zi și în lumea profesională”, a scris cineva pe rețeaua de socializare.

Citește și: Roboţii ar putea acapara peste 800 milioane de joburi până în anul 2030. Iată cine riscă să devină şomer din cauza lor

„Același lucru mi s-a întâmplat și mie. A trebuit să scot numărul de telefon din CV și de pe LinkedIn din cauza unor astfel de mesaje”, a scris o altă femeie.