Produse utile disponibile la Lidl începând de luni, 27 septembrie

27.09.2021
Produse utile disponibile la Lidl începând de luni, 27 septembrie
Foto: Shutterstock

Lidl a început să introducă în ofertă produsele anunțate săptămâna trecută. Din portofoliu fac parte accesorii pentru birou, produse de îngrijire personală și pentru casă.

O oglindă cosmetică, cu LED, este disponibilă la prețul de 70 de lei. Lidl vinde două modele, unul cu 18 LED-uri și altul cu 13 LED-uri. Oglinda funcționează cu baterii.

La același preț este disponibilă o pilă electrică pentru manichiură-pedichiură, marca Sanitas. În cutie sunt incluse șase accesorii din safir și unul din pâslă, precum și o geantă de depozitare.

Un cântar digital, marca Silvercrest Personal Care, costă 35 de lei. Acesta are dimensiunile 30 x 2,3 x 30 cm și suportă o greutate maximă de 180 kg.

Produse disponibile la Lidl începând de joi, 30 septembrie

Începând de joi va fi disponibil în magazinele companiei un suport de laptopuri/monitoare, la prețul de 60 de lei. Acesta are dimensiunile 54 x 14 x 25,5 cm și suportă o greutate maximă de 5 kg. Lemnul din care este realizat suportul provine din surse sustenabile.

Citește și Ofertele actuale Carrefour: căști wireless, accesorii pentru computer și smart home

O tablă magnetică, marca United Office, de dimensiunile 90 x 58,5 cm, va costa 70 de lei. Pachetul include trei magneți, un burete și un marker cu suport magnetic.

Tot sub marca United Office, Lidl va vinde un laminator, la prețul de 100 de lei. Aparatul poate fi folosit pentru laminare la cald şi la rece. Sunt incluse opt folii de laminat pentru coli A3.

Interesant este aparatul de radio pentru bucătărie pe care îl va oferi compania. Dispozitivul, SilverCrest, are dimensiunile 26 x 5,3 x 16,3 cm și 60 de spații de memorare pentru posturi (30 DAB+, 30 FM). Aparatul include o lampă cu LED și costă 100 de lei.

Totodată, Lidl va vinde mai multe tipuri de plafoniere LED Livarno Home, la prețul de 80 de lei bucata. Becurile sunt incluse.

Pentru posesorii de animale de companie va fi disponibilă o trusă de îngrijire, cu 13 piese, la prețul de 100 de lei. Aceasta include foarfecă pentru unghii, pieptăn dublu și mașină de tuns.

Foto: Lidl.ro

Citește și:

Produse auto și pentru bicicliști, disponibile la Lidl

Actori pe care îi cunoști din vedere, dar nu le știi numele

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult