Reprezentantul unui mare furnizor de internet a rămas fără conexiune în timp ce lăuda serviciul

15.10.2020
Reprezentantul unui mare furnizor de internet a rămas fără conexiune în timp ce lăuda serviciul
Foto: Pixabay

Președintele pentru tehnologie al Comcast, cel mai mare furnizor de internet și televiziune prin cablu din SUA, a rămas fără conexiune în timpul unui eveniment în care lăuda calitatea tipului de serviciu oferit de compania sa.

Tony Werner a pierdut conexiunea la scurt timp după ce a explicat cât de bun și necesar este internetul Wi-Fi comparativ cu internetul mobil oferit de operatorii telecom.

Werner, care participa la un eveniment virtual al cabliștilor, Cable-Tec Expo, a dat vina pe conexiunea 4G/LTE pentru incidentul jenant.

Tony Werner (Foto: Comcast)

„Tipii care oferă LTE și internet mobil fac atâta caz din 5G. În Timpul COVID, Wi-Fi transportă de 15 ori mai mult trafic decât LTE”, a declarat el, cu foarte puțin timp înainte să piardă conexiunea.

A dat vina pe conexiunea mobilă la internet

Când a revenit, Werner a găsit repede explicația: „Se întâmplă să fiu pe LTE aici și am picat pentru un minut sau două”.


Cable-Tec Expo nu a pus pe site-ul său momentul jenant. Aceasta este, de fapt, singura sesiune video din eveniment care lipsește.

Sursa: The Register

CITEȘTE ȘI:

Un adolescent a devenit „Sfântul Patron al Internetului”, după ce Papa l-a beatificat

Topul țărilor cu cel mai rapid internet 5G. Un stat arab conduce detașat

Cât de rapid este internetul oferit de serviciul prin satelit Starlink al lui Elon Musk

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult