Samsung angajează un fost designer Mercedes pentru modelarea viitoarelor telefoane Galaxy

01.01.2023
Samsung angajează un fost designer Mercedes pentru modelarea viitoarelor telefoane Galaxy

Hubert H. Lee preia conducerea MX Design Team, divizia responsabilă cu selectarea designului pentru tablete și telefoane Samsung.

„ Sunt încântat să mă alătur unei companii care se află la vârful inovației mobile și să conduc echipa responsabilă de crearea de noi experiențe mobile prin arta designului”.

Cu experiență de peste 20 de ani, fostul designer Mercedes va lucra la modernizarea produselor Galaxy, ideile sale urmând să influențeze atât designul exterior, dar și aspecte esențiale ale interfeței One UI.

Schimbarea vine la scurt timp după ce conducerea Samsung a anunțat în premieră alegerea unei femei pentru o funcție de președinte în companie, Lee Young-hee preluând conducerea Centrului de marketing global pentru divizia Samsung DX (Device eXperience), departament care supraveghează afacerea cu smartphone-uri a Samsung. Lee Young-hee lucrează la Samsung Electronics încă din anul 2007, fiind promovată la funcția de vicepreședinte în 2012. Înainte de a se alătura companiei, Lee a lucrat pentru gigantul L’Oreal.

Revenind la Hubert H. Lee, acesta a primit numeroase premii de recunoaștere și conducere în SUA și China pentru activitatea sa în funcția de Chief Design Officer la Mercedes-Benz China. Acum, în noul său rol la Samsung, Lee va prelua echipa de MX Design, responsabilă cu proiectarea seriilor Galaxy S și Z, Galaxy Tab, Galaxy Watch și alte dispozitive.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult