Șeful unei companii de tehnologie, găsit mort și dezmembrat într-un apartament de lux

16.07.2020
Șeful unei companii de tehnologie, găsit mort și dezmembrat într-un apartament de lux

Șeful în vârstă de 33 de ani al unei companii de tehnologie a fost găsit mort, dezmembrat, într-un apartament de lux din New York.

Fahim Saleh, care conducea compania nigeriană Gokada, a fost găsit mort marți. Bărbatul era și un investitor cunoscut în startup-uri.

Ultima dată, victima a fost văzută luni, pe camerele de securitate, în timp ce a luat liftul spre apartamentul lui din Manhattan, transmite CNN. Un bărbat îmbrăcat în negru, care este principalul suspect, a fost văzut urcând cu el.

Cadavrul, tăiat în bucăți, a fost descoperit de sora lui Saleh, care a mers la el acasă după ce nu i-a mai răspuns la telefon. Mai multe membre erau băgate în saci.

Un nume cunoscut în tehnologie

„Fahim a fost un mare lider, o inspirație și o lumină pozitivă pentru noi toți”, a scris firma Gokada pe Twitter.

Saleh a fondat prima lui firmă, PrankDial.com, un site de farse, pe când era în liceu. Ulterior a fondat mai multe afaceri pe care le-a vândut. Cel mai recent, antreprenorul a înființat compania Adventure Capital, care a investit în startup-uri din domeniul ride-sharing din Bangladesh și Columbia.

Gokada este un fel de „Uber” cu motociclete. Compania are peste 800 de șoferi în Nigeria și a atras fonduri în valoare de 5 milioane de doolari. În februarie, afacerea a primit o lovitură după ce motocicletele comerciale au fost interzise în capitala Lagos. În timpul pandemiei , Gokada a pivotat spre livrări la domiciliu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult