Ce noutăți și reduceri are Carrefour la electronice în această perioadă

31.03.2021
Ce noutăți și reduceri are Carrefour la electronice în această perioadă

După ce v-am prezentat noutățile din această săptămână de la Lidl și Kaufland, continuăm turul virtual al retailerilor cu Carrefour. Magazinele companiei oferă mai multe noutăți și discounturi în această perioadă.

Retailerul a introdus în ofertă un televizor smart NEI cu diagonala de 139 de cm, la prețul de 2.000 de lei. Modelul oferă imagini la calitate 4K (3.840 x 2.160 pixeli), are difuzuroare cu putere cumulată (RMS) de 16 W și rulează un sistem de operare bazat pe Linux.

Un alt produs introdus recent în ofertă sunt căștile overhead HP H2800, oferite la prețul de 79,9 lei. Acestea au cablu cu lungime de 1,2 metri și se conectează la dispozitive prin intermediul unui jack audio de 3,5 mm.

Citește și: Noul catalog Kaufland: Ce produse atractive au intrat în oferta retailerului pe 30 martie

Pentru vloggeri, Carrefour vinde un trepied cu senzor marca Logic, la prețul promoțional de 69,9 lei.

O noutate este și aspiratorul autonom Rowenta Explorer RR6875WH. Acesta are rezervor de 0,25 litri, funcție mop și trei moduri de curățare: Random Zigzagging – pentru suprafețe complexe; Random Room – presupune o mișcare în zigzag pentru perioade scurte de timp; Edge – oferă curățarea pereților și a marginilor plintelor. Produsul costă 2.000 de lei.

Nou în ofertă este și smartphone-ul Samsung Galaxy A02S. Telefonul este dual-SIM, are capacitate de stocare internă de 64GB (plus slot pentru card micro-SD), 4GB RAM, cameră principală de 13 MP, display cu diagonala de 6,5” și chipset octa-core. Modelul este oferit la prețul promoțional de 600 de lei.

Retailerul vinde și un router Tenda AC8, la prețul de 130 de lei. Acesta este dual-band (300 + 867 Mbps), premițând setarea de două benzi, de 2,4 GHz (acoperire mai mare și penetrare bună a obstacolelor, dar viteză mai mică) și 5 GHz (viteză mai mare, dar penetrare și acoperire mai slabe).

Citește și: Ce produse interesante au intrat în oferta magazinelor Lidl pe 29 martie

O noutate este, de asemenea, controller-ul Nintendo Switch Pro Monster Hunter, oferit la prețul de 400 de lei. Tot la categoria gaming a intrat în ofertă modelul de căști Trust GXT 488, pentru consola video PS4, oferit la prețul de 130 de lei.

Cei care caută un laptop cu preț accesibil ar putea fi interesați de modelul HP 15-da2041nq vândut de Carrefour. Dispozitivul are procesor Intel Core i3-10210, 8 GB memorie RAM și capacitate de stocare inetrnă de 256 GB pe SSD. Ecranul de 15,6” oferă rezoluție Full HD. Laptopul costă 2.200 de lei.

Pentru transportul laptopului, în magazinele retailerul este disponibil, la promoție, rucsacul Under Armour Patterson, la prețul de 79 de lei. Acesta are capacitate de 17 litri și este compatibil cu laptopuri cu ecran de maxim 15”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult