Un magazin online din România susţine că va livra 50% din comenzile de Black Friday 2016 în 48 de ore

26.10.2016
Un magazin online din România susţine că va livra 50% din comenzile de Black Friday 2016 în 48 de ore

Magazinul online evoMAG anunţă că va livra jumătate din comenzile pe care le va primi în acest an cu ocazia Black Friday 2016 în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile. Compania va organiza evenimentul dedicat reducerilor în perioada 18-20 noiembrie.

 

Reducerile de anul acesta din perioada de Black Friday vor viza aproximativ 25.000 de unităţi şi vor cuprinde aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG.ro.

„Estimăm pentru acest an vânzări de aproximativ 4,5 milioane de euro, în creştere cu 50% faţă de vânzările de anul trecut din perioada de Black Friday”, a declarat Mihai Pătraşcu, directorul executiv al evoMAG.

 

 

Magazinul online anunţă că a făcut investiţii de peste 100.000 de euro în platforma din spatele site-ului, aceasta fiind capabilă în prezent să facă faţă oricărui nivel de trafic şi procesare. „Suntem pregătiţi să facem faţă unui trafic de 40.000 de unici în acelaşi timp pe site-ul evoMAG.ro, aproape dublu faţă de cât am înregistrat în perioada de Black Friday de anul trecut”, a adăugat Mihai Pătraşcu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult