Xiaomi anunță promoții în România pentru smartphone-ul Mi 10 și brățara Mi Smart Band 5

24.07.2020
Xiaomi anunță promoții în România pentru smartphone-ul Mi 10 și brățara Mi Smart Band 5
Foto: Profimedia Images

Xiaomi derulează trei promoții în România în această perioadă, pentru două dispozitive.

Compania a anunțat că brățara de fitness Mi Smart Band 5 va fi oferită cu discount de 10% pentru primii cumpărători. Oferta este valabilă începând cu 24 iulie. Magazinele partenere pentru promoție sunt eMag, Altex, Flanco, Orange și PC Garage.

Reducerea va fi oferită pentru un număr limitat de unități, care nu a fost anunțat de companie. La eMAG brățara a fost deja inclusă în ofertă și costă 190 de lei.

Mi Band 5  vine cu ecran mai mare, un încărcător modificat și software îmbunătățit. Sunt disponibile acum 11 moduri profesionale pentru sport, printre care și yoga.

Telefon cadou la achiziția unui Xiaomi Mi 10 de la Orange

O altă promoție este derulată în rețeaua Orange. Până pe 2 august, la achizitia unui telefon Xiaomi Mi 10 cumpărătorii primesc gratuit un telefon Redmi 7A. Mi 10 include chipset Snapdragon 865, cameră principală de 108 MP și baterie de 4.780 mAh.

Totodată, cei care cumpără Xiaomi Mi 10 de la eMAG și Altex în perioada 22 iulie – 2 august primesc cadou o brățară de fitness Mi Smart Band 4.

Smartphone-ul Mi 10 este disponibil în două versiuni. Varianta cu 8 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 128 GB are un preț recomandat de 3.400 de lei. Varianta cu 8 GB memorie RAM și stocare de 256 GB costă 3.700 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult