Brățara Xiaomi Mi Band 5 a fost lansată, cu ecran mai mare și un încărcător modificat

11.06.2020
Brățara Xiaomi Mi Band 5 a fost lansată, cu ecran mai mare și un încărcător modificat

Brățara de fitness Xiaomi Mi Band 5 a fost lansată oficial și vine cu multe funcții în plus comparativ cu modelul anterior. Varianta de bază costă doar echivalentul a 26 de dolari în China, iar cea cu NFC, care poate fi folosită pentru plăți mobile, are prețul de 30 de dolari.

Cea mai importantă actualizare hardware este display-ul AMOLED, care este acum mai mare, fiind de 1,1”, față de 0,95” pe Mi Band 4. Utilizatorii pot folosi acum și fețe de ceas animate, transmite GSM Arena.

Senzorii sunt aceiași ca pe Mi Band 4, dar software-ul a fost îmbunătățit. Sunt disponibile 11 moduri profesionale pentru sport, printre care și yoga. De exemplu, brățara poate recunoaște acum automat cinci stiluri de înot.

Brățara este rezistentă la apă și poate fi scufundată la adâncimi de până la 50 de metri. Tehnologia de monitorizare a bătăilor inimii a fost perfecționată și îi poate alerta pe utilizatori când apar anormalități.

MiI Band 5 poate acum să ofere și date despre somnul REM, caracterizat prin mișcarea rapidă a ochilor. De obicei, în timpul somnului REM visăm.

Versiunea NFC poate fi folosită pentru plăți mobile. Compania a lansat recent și o variantă NFC a modelului Mi Band 4.

Xiaomi promite că Mi Band 5 va avea o autonomie a bateriei de 14 zile. Încărcătorul a fost modificat și se prinde de brățară prin magneți, așa că nu mai trebuie detașată cureaua.

Dispozitivul va ajunge în magazine începând cu 18 iunie.

CITEȘTE ȘI:

Xiaomi pregătește un smartphone cu cameră foto de 108MP și zoom până la 120x în modul digital

Xiaomi anunță că va opri producția de telefoane 4G până la finalul acestui an

iPhone 11 este cel mai bine vândut telefon din 2020. TOP 10 include Samsung și Xiaomi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult