Cât costă Mi Smart Band 5, noua brățară de fitness de la Xiaomi

15.07.2020
Cât costă Mi Smart Band 5, noua brățară de fitness de la Xiaomi

Xiaomi a anunțat în mod oficial pentru Europa noua sa brățară de fitness Mi Smart Band 5. Aceasta reprezintă unul dintre cele mai mari upgrade-uri de până acum a acestei game de dispozitive, oferind noi funcții software și de monitorizare, atât pentru activități sportive, cât și pentru altele precum somn sau monitorizarea ciclului menstrual pentru femei.

Mi Smart Band 5 vine cu un ecran mai mare și cablu de încărcare magnetic

Noul Smart Band 5 este echipat cu un ecran AMOLED de 1,1”, mai mare cu 20% decât modelul trecut. Acesta oferă și rezistență la apă de până la 50m adâncime (5ATM) și promite autonomie de 14 zile. Brățara poate monitoriza bătăile inimii, respirația și somnul și beneficiază de o nouă interfață personalizabilă. Aici, utilizatorii pot să adauge fie diverse informații utile, fie figurine animate.

Pe lângă aceste noutăți, cel mai mare upgrade este la capitolul design. Compania se laudă cu o nouă metodă de încărcare, care nu mai necesită scoaterea dispozitivului de pe cureaua din silicon. Noul cablu de încărcare se conectează magnetic, oferind utilizatorilor o experiență de utilizare mai confortabilă.

La capitolul software, Mi Smart Band 5 permite detectarea automată a 11 timpuri de exerciții, printre care și înotul. O nouă funcție specială de pe Smart Band 5 este controlul camerei de la distanță, probabil pe modele Xiaomi compatibile.

Prețul este foarte accesibil

Compania s-a lăudat întotdeauna cu prețuri accesibile pentru seria de brățări inteligente Mi Band. Astfel, faptul că Xiaomi Mi Smart Band 5 vine la un preț foarte mic nu este tocmai surprinzător. Prețul special „early bird”, pentru cei care vor comanda brățara primii va fi de numai 34,99 euro, în timp ce prețul obișnuit la raft va fi de 39,99 euro.

Anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului Xiaomi Ecosystem Product Launch, care este încă în desfășurare. Aici, compania promite noi dispozitive din categoriile wearables (brățări și căști), mobility (scutere electrice) și entertainment.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult