Xiaomi lansează o nouă versiune a brățării de fitness Mi Band 4 în Europa, cu suport NFC

03.06.2020
Xiaomi lansează o nouă versiune a brățării de fitness Mi Band 4 în Europa, cu suport NFC

Xiaomi va lansa o nouă versiune a brățării de fitness Mi Band 4 în Europa, care va include tehnologie NFC pentru plăți mobile.

Noua versiune va debuta prima dată în Rusia, pe 16 iunie, apoi va ajunge și pe alte piețe. Brățara oferă, deocamdată, suport pentru cardurile Mastercard, transmite GSMArena.

Ulterior, va fi adăugat suport și pentru alte carduri și servicii, printre care Visa, Google Pay și PayPal.

Ca să fie clar, plățile nu pot fi activate pe modelele existente de Mi Band 4, deoarece acestea nu includ cipuri NFC. Noua versiune are numărul de model MGW4059RU.

Xiaomi Mi Band 4 NFC va fi cu aproximativ 30% mai scumpă decât versiunea standard. În România, dispozitivul costă în jur de 130 lei în magazinele online, dar poate fi găsit și la prețuri mai mici frecvent.

Compania va lansa o nouă generație a Mi Band pe 11 iunie. Dispozitivul va avea ecran mai mare și un nou tip de încărcător. Mai mult, se zvonește că Mi Band 5 va dispune de suport pentru asistentul vocal Amazon Alexa, va include senzor SpO2 care măsoară saturația oxigenului din sânge și funcții mai precise pentru urmărirea activității. Totodată, pentru femei dispozitivul va include funcție de monitorizare a ciclului menstrual.

CITEȘTE ȘI:

Un criminal a fost prins datorită unei brăţări de fitness Fitbit

O companie va transmite live pe internet, gratuit, programe de fitness erotice

Urmărește Go4IT.ro pe Google News