Canon Digital IXUS 960 – stil desăvârşit şi imagine autentică

23.11.2007
Canon Digital IXUS 960 - stil desăvârşit şi imagine autentică

Canon aduce în Romania cel mai nou model al gamei Digital IXUS. Stilat, sculptat în titan pur, compactul Canon Digital IXUS 960 IS dispune de un senzor de 12,1 megapixeli, un stabilizator optic de imagine cu zoom 3,7x şi funcţie Auto Shift ce elimină riscul efectului de blur al fotografiei.

Canon Digital IXUS 960 IS

Utilizatorii pot optimiza zoom-ul cu ajutorul funcţiilor Digital Tele-Converter şi Safety Zoom ce combină beneficiile unui zoom digital cu un risc redus de deteriorare a calităţii imaginii. Imaginile captate pot fi vizualizate pe ecranul LCD Pure Color de 2,5”, cu o reproducere mărită a culorii şi un unghi de vizualizare larg pentru ca toţi prietenii să fie multumiţi.

Dotat cu procesorul DIGIC III care facilitează tehnologia de detectare a feţei AF/AE/FE şi corecţia de ochi roşii, Digital IXUS 960 IS va surprinde nişte imagini superbe. Pentru situaţiile în care iluminarea este slabă, aparatul dispune de un vizor optic ce redă imaginea reală.

Canon Digital IXUS 960 IS

Opţiunile video suplimentare includ înregistrare în format XGA sau VGA (la 30 fps) plus modurile Time Lapse Movie (captează secvenţe în schimbare pentru un mod de vizualizare a imaginilor accelerat în formă de clipuri video VGA) şi Long Play (dimensiune redusă a fişierului, fără să se compromită calitatea filmării).

Canon Digital IXUS 960 IS este uşor de utilizat – tasta Touch Control asigură acces imediat la toate funcţiile de bază ale camerei. Preţul pentru toate acestea, aproximativ 1500 RON.

Canon Digital IXUS 960 IS

Urmărește Go4IT.ro pe Google News