Cele mai bune fotografii realizate cu drona, premiate la Drone Photo Awards 2020

25.09.2020
Cele mai bune fotografii realizate cu drona, premiate la Drone Photo Awards 2020
Foto: Jim Picôt/droneawards.photo

Cele mai bune fotografii realizate cu drona în acest an au fost premiate în cadrul Siena International Photo Awards, la secțiunea Drone Photo Awards 2020.

Au fost anunțați câștigători pentru nouă categorii. „Love Heart of Nature”, o imagine cu un grup de somoni care formează o inimă în timp ce se feresc de un rechin, a câștigat titlul cel mare, de fotografia anului. Aceasta a fost realizată de australianul Jim Picôt.

În competiție au fost trimise imagini, realizate cu drona, din 126 de țări. Dintre acestea, 45 vor fi expuse în cadrul Siena Awards, care va avea loc la Siena, Italia, între 24 octombrie și 29 noiembrie.

Drona, o unealtă puternică în mâna unui fotograf talentat

La categoria „Viață urbană”, câștigătoare a fost fotografia „Alien Structure on Earth/„Structură extraterestră pe Pământ””, realizată de Tomasz Kowalski din Polonia.

Foto: Tomasz Kowalski/droneawards.photo

La secțiunea „Viață sălbatică” premiul i-a revenit lui Dmitrii Viliunov, din Rusia, cu „Where Herons Live”/„Unde trăiesc stârcii”.

Foto: Dmitrii Viliunov/droneawards.photo

Puteți vedea toate imaginile câștigătoare pe site-ul droneawards.photo.

Siena Awards este un concurs de fotografie pentru fotografi profesioniști, amatori și studenți din întreaga lume.

Fotografiile realizate cu drona sunt un hobby tot mai popular. Multe state, însă, printre care și România, au o legislație restrictivă, care nu permite folosirea acestor aparate de zbor oriunde, oricât de mici ar fi.

CITEȘTE ȘI:

Fotografie realizată cu iPhone 4, printre câștigătoarele de la 2020 iPhone Photography Award

FOTO: Un bărbat a surprins, cu drona, un rechin aflat în apropierea copiilor lui

Un utilizator de dronă a dat peste o pădure ciudată în Siberia

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult