Un fotograf locuiește într-o casă în formă de cameră foto, iar copiii lui se numesc Canon, Nikon și Epson

14.07.2020
Un fotograf locuiește într-o casă în formă de cameră foto, iar copiii lui se numesc Canon, Nikon și Epson
Foto: Captură din video

Un bărbat din India este atât de pasionat de fotografie încât și-a construit o casă în formă de cameră foto. Mai mult, fotograful în vârstă de 49 de ani are trei fii care se numesc Canon, Nikon și Epson.

Din lateral, vila în care locuiește familia lui Ravi Hongal are forma unui card SD. Un astfel de detaliu apare și pe fațadă. Tot pe partea din față, casa cu trei etaje are decorațiuni și elemente în formă de flash, obiectiv, vizor, rolă de film și chiar inscripțiile „Canon”, „Nikon”, „Epson” și „Click”.

Toate aceste detalii sunt iluminate noaptea.

Vila, care a costat echivalentul a 95.000 de dolari, se găsește în orașul Belgaum, care are aproape 500.000 de locuitori.

Nu i-a plăcut școala, dar a fost pasionat de mic de fotografie

Un clip video cu clădirea, realizat de agenția de știri Caters, a apărut pe YouTube. Potrivit realizatorilor, în interior casa are, de asemenea, multe elemente legate de fotografie.

Ravi nu a fost un elev silitor, dar de mic a fost pasionat de fotografie și a crezut întotdeauna că va face carieră în domeniu, ceea ce s-a și întâmplat. Afacerea s-a dezvoltat, iar bărbatul și-a deschis inclusiv un studio foto, care poartă numele soției lui, Rani.

Cum era de așteptat, casa în formă de cameră foto a devenit o atracție turistică în orașul din sud-vestul Indiei.

Nu este primul caz în care o persoană își arată astfel dragostea pentru tehnologie. Tot în Asia, cineva și-a arătat pasiunea pentru iPhone încorporând în gardul casei, pe post de decorațiuni, sute de smartphone-uri marca Apple.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult