Un manager de restaurant a fost concediat după ce și-a filmat, timp de un an, colegele care se schimbau, cu camera ascunsă

09.05.2020
Un manager de restaurant a fost concediat după ce și-a filmat, timp de un an, colegele care se schimbau, cu camera ascunsă

Un manager de restaurant din statul american Texas și-a înregistrat colegele timp de un an cu o cameră ascunsă în încăperea în care acestea se schimbau.
Dispozitivul folosit, care semăna cu un încărcător de telefon, se afla într-o priză din camera respectivă, transmite Kansascity.com.

Camera ascunsă a fost montată într-un restaurant din localitatea Lakeway. Dispozitivul a fost descoperit de o angajată adolescentă, în vârstă de 16 ani.

Când s-a uitat cu atenție la obiect, tânăra a văzut că acesta avea o mică gaură pentru cameră, iar în interior se afla un card de memorie.

Fata a predat dispozitivul poliției. Anchetatorii au descoperit că suspectul, Jean-Christophe Barret, care era managerul restaurantului, filmase angajatele timp de un an.

Barret nu știe exact câte femei a înregistrat, dar a admis că unele erau dezbrăcate complet.

Restaurantul și-a cerut scuze pentru incident, la angajați și clienți, și l-a concediat pe manager. Bărbatul urmează să își afle pedeapsa pentru faptele lui.