Un bărbat se simțea rău. A aflat motivul după ce a montat o cameră ascunsă în bucătărie

10.04.2023
Un bărbat se simțea rău. A aflat motivul după ce a montat o cameră ascunsă în bucătărie
Foto: Wikimedia

Un bărbat de 53 de ani din SUA a aflat de ce se simțea rău de la o vreme după ce a montat o cameră ascunsă în bucătărie.

Doctorul Jack Chen, în vârstă de 53 de ani, a aflat că soția lui, medic și ea, îl otrăvea cu substanță pentru desfundat țevile. Bărbatul a surprins-o de mai multe ori pe femeie în timp ce făcea acest lucru.

Zilele trecute, Yue „Emily” Yu (45 de ani), care este medic dermatolog, a fost pusă oficial sub acuzare în California și riscă să petreacă aproape 9 ani în închisoare.

Citește și: Momente șocante după ce mirele a pornit sistemul home theatre primit cadou de la fostul iubit al miresei

Femeia a negat acuzațiile. Jack Chen spune că a început să simtă, în aprilie 2022, un gust ciudat în ceaiul de dimineață. La scurt timp după aceea, bărbatul a început să sufere de gastrită și ulcer. Apoi, Chen a instalat camerele ascunse în bucătărie. Cu ajutorul acestor dispozitive, el a surprins-o pe soția lui otrăvind ceaiul în trei cazuri.

Bărbatul a depus cerere de divorț în august 2022. Yue Yu a fost reținută de poliție în aceeași lună. Femeia a fost eliberată după ce a plătit o cauțiune în valoare de 30.000 de dolari.

Procesul urmează să înceapă pe 18 aprilie.

Chen a pus la dispoziția anchetatorilor probe de ceai otrăvit. Testele au confirmat că băutura conținea substanța toxică de curățat scurgeri.

Citește și: Studentă, filmată cu o cameră ascunsă. Cum te poți proteja de o astfel de amenințare

Potrivit avocatului bărbatului, femeia a avut de mult timp un comportament abuziv în relația cu Chen. „Nu cred că dorea să îl omoare. Cred că dorea ca el să sufere”, a declarat Steve Hittelman, pentru NBC News.

Avocatul femeii a declarat că aceasta folosea substanța toxică pentru a combate furnicile apărute în casă.

Chen și Yu au împreună doi copii minori, de 8 și 9 ani.

Sursa: Today.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult