Un bărbat care intenţiona să filmeze femei cu camera ascunsă s-a predat singur la poliție

22.01.2021
Un bărbat care intenţiona să filmeze femei cu camera ascunsă s-a predat singur la poliție

Un bărbat din statul american Wiscounsin a recunoscut că intenţiona să filmeze femei cu camera ascunsă după ce dispozitivul, pe care dorea să îl ascundă în pantof, a explodat. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a mers singur la poliţie.

El a explicat că a cumpărat o camera ascunsă pentru pantof dintr-un magazin online, iar acumulatorul dispozitivului a explodat, potrivit blogului şefului poliţiei din City of Madison.

Deoarece camera a luat foc înainte să fie folosită, poliţia nu a lansat acuzaţii asupra bărbatului.

În statul american, cei care filmează pe sub fustă femei fără acordul acestora (fenomen numit „upskirting”) pot fi amendaţi cu până la 10.000 de dolari şi petrece până la trei ani şi jumătate după gratii, în funcţie de gravitatea cazului.

Upskirting-ul reprezintă o problemă şi în alte state. O asociaţie a profesorilor din Marea Britanie a transmis în această lună că s-au înmulţit cazurile în care profesoarele sunt pozate şi filmate cu telefonul pe sub fuste de către elevii adolescenţi, iar imaginile sunt apoi distribuite pe reţele de socializare şi aplicaţii precum Snapchat sau Messenger.

CITEȘTE ȘI:

Un manager de restaurant a fost concediat după ce și-a filmat, timp de un an, colegele care se schimbau, cu camera ascunsă

Un vicepreşedinte al unei mari companii de divertisment este acuzat că a filmat femei la metrou cu o cameră ascunsă

Un poliţist a fost arestat după ce a filmat cu camera ascunsă o adolescentă în fustă

Urmărește Go4IT.ro pe Google News