Bărbat luat ostatic, live pe Facebook, de prostituata la care a mers

21.05.2020
Bărbat luat ostatic, live pe Facebook, de prostituata la care a mers

Un bărbat care nu a avut suficienți bani pentru a o plăti pe prostituata la care a mers a fost luat ostatic de către aceasta, iar incidentul a fost transmis live pe Facebook de femeie.

Bărbatul a fost amenințat cu un cuțit în timpul incidentului.

Clientul poate fi văzut pe bancheta din spate a unei mașini în timp ce cere îndurare. Prostituata strigă la el să tacă din gură.

Victima a încercat să își ascundă fața în înregistrare, dar nu a reușit. Se pare că incidentul s-a petrecut într-un stat african.


Incidentul vine la scurt timp după ce o femeie și-a bătut iubitul infidel și a transmis incidentul pe Facebook Live. Se pare că tânăra, care nu a fost identificată, l-a prins pe partenerul ei în timp ce le scria mesaje altor femei.

Mai mult, o tânără a transmis propunerile indecente ale şefului pe Facebook Live. Ea i-a cerut şefului său permisiunea să plece mai devreme de la serviciu. Cum bărbatul o hărţuise sexual înainte, angajata a pornit serviciul Facebook Live înainte de a vorbi cu el.

În mod normal astfel de incidente ar trebui să fie eliminate de pe cea mai mare rețea de socializare din lume, de algoritmi sau moderatori oameni. Instrumentele de cenzurare a conținutului nu funcționează întotdeauna. Facebook este obligată să plătească 52 milioane dolari pentru condiții „de lagăr” oferite angajaților care se ocupă de moderarea conținutului.

CITEȘTE ȘI: Messenger Rooms, alternativa Skype și Zoom propusă de Facebook este disponibilă oficial

CITEȘTE ȘI: Noua interfaţă Facebook cu design modern şi dark mode este disponibilă oficial

CITEȘTE ȘI: Facebook cumpără Giphy cu 400 de milioane de dolari

Urmărește Go4IT.ro pe Google News