Cum să faci un PR Stunt de succes: Oferi un plin de combustibil oricui apare îmbrăcat în bikini şi cu tocuri la pompă, inclusiv bărbaţilor

Autori: Adrian Popa, Go4it.ro 29.07.2016
O benzinărie din Rusia a găsit o modalitate ingenioasă pentru a-şi face publicitate. Firma a anunţat pe pagina de VKontakte, echivalentul local al Facebook, că oricine vine într-o perioadă anunţată, de trei ore, îmbrăcat doar în bikini şi pe tocuri primeşte un plin de combustibil gratuit. 
 
 
Cum era de aşteptat, la pompe s-a format o coadă imensă, iar printre cei care au venit să beneficieze de ofertă au fost şi mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în bikini şi pe tocuri. 
 
 
Evenimentul s-a întâmplat pe 21 iulie la benzinăria Olvi din oraşul Samara. Propunerea le-ar putea părea degradantă multor oameni, dar cei care au mers pentru a face plinul au fost foarte încântaţi de „promoţie”. 
 
 
Campania s-a bucurat de mare succes şi deoarece rusia trece printr-o criză economică provocată de sancţiunile impuse de UE după anexarea Crimeii. „Este 2016, un an de criză. Pot suporta cinci minute de ruşine pentru o săptămână de condus gratuit”, a declarat unul dintre tinerii in bikini. Clipul, publicat pe YouTube şi VKontakte, s-a viralizat rapid.