Google a întărit algoritmii după ce clipul unei tinere a devenit de atracţie pe Google Maps

10.08.2018
Google a întărit algoritmii după ce clipul unei tinere a devenit de atracţie pe Google Maps

Google a îmbunătățit algoritmii de filtrare a conţinutului încărcat în Google Maps după ce un clip video cu o femeie care îşi arăta sânii a devenit un punct de atracţie de cinci stele în serviciu. Tânăra s-a filmat pe o şosea puţin circulată dintr-o zonă agricolă din Taiwan.

Înregistrarea de 18 secunde s-a viralizat, iar Google a şters-o, dar nu înainte de a primi sute de recenzii de cinci stele (din maxim cinci posibile) de la utilizatorii de Google Maps. „Nu m-am gândit niciodată să merg acolo, dar acum îmi doresc asta”, a scris cineva.

Compania nu știe cum a ajuns clipul pe Google Maps

Utilizatorii care încarcă în unele țări, prin intermediul programului Local Guides, conţinut – recenzii, imagini, clipuri video – pe platforma Maps sunt recompensaţi cu puncte care pot fi consumate în schimbul a produse şi servicii de la Google şi parteneri.

Compania a anunţat că vrea să afle cum a fost încărcat clipul sensibil în Maps fără ca algoritmii să îl detecteze.

Sursa: FOX News

CITEȘTE ȘI:

O imagine cu „degete de zombie” s-a viralizat pe internet. Ce apare, de fapt, în ea

Cum a devenit un review plictisitor la un grătar viral pe internet

FOTO: Un mistreț i-a furat laptopul unui nudist

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video