FOTO: Un mistreț i-a furat laptopul unui nudist

08.08.2020
FOTO: Un mistreț i-a furat laptopul unui nudist
Foto: Adele Landauer

Un mistreț a fugit cu plasa în care se afla laptopul unui nudist, în Germania. Imaginile hazlii au fost surprinse de o femeie, care le-a publicat pe Facebook.

Incidentul s-a petrecut într-o pădure din capitala Berlin. Bărbatul a alergat după animal, care era însoțit de doi pui, transmite BBC.

„Natura se răzbună!”, a scris Adele Landauer, autoarea pozelor. Chiar și bărbatul s-a distrat pe seama incidentului, potrivit femeii.

Foto: Adele Landauer

Mistrețul a plecat cu plasa pe când bărbatul se scălda. Înainte de a fugi cu laptopul, animalul i-a mâncat nudistului pizza pe care o avea într-un rucsac.

Bărbatul a reușit să recupereze punga cu computerul. Când s-a întors victorios, martorii l-au aplaudat pe nudist.

Animalele au devenit mai îndrăznețe în pandemie

În Germania, nudismul este ceva obișnuit, iar oamenii pot fi văzuți dezbrăcați complet în parcuri. Mișcarea se numește Freikörperkultur (trad.: Cultura corpului liber) sau FKK, pe scurt.

Tot în Berlin, o vulpe a „furat” recent zeci de papuci, pe care i-a dus la vizuina ei.


Animalele sălbatice au devenit mai îndrăznețe după ce orașele au intrat în carantină, iar numărul oamenilor de pe străzi s-a redus substanțial.

CITEȘTE ȘI:

O pasăre vrea să vadă de aproape care e treaba cu această cameră de supraveghere

Un bărbat şi-a găsit camera GoPro la cinci luni după ce i-a fost „furată” de un pescăruş

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult